metalshow

Sezonul visurilor implinite a debutat aseara la PRO TV in fata a milioane de telespectatori

Visuri la cheie a adus emoție și lacrimi de fericire

O casă, două săptămâni și un vis împlinit la cheie! Aseară a debutat la PRO TV cel de-al doilea sezon Visuri la cheie! O familie cu o poveste de viață extraordinară a primit o renovare de vis, dar și șansa de a avea un trai mai bun.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 22:26, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, emisiunea Visuri la cheie a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Prima ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.3 puncte de rating și 23.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 11.1 % share.

Familia Tismănaru și-a văzut aseară visul împlinit, în prima ediția a celui de-al doilea sezon Visuri la cheie. Viorica este o femeie greu încercată de soartă. Soțul ei a murit anul trecut în urma unor complicații cardiace, iar de atunci, femeia locuiește împreună cu cei doi băieți ai săi, David și Robert, într-o casă modestă din comuna Lumina. Ea nu a încetat niciodată să spere și să lupte, nici măcar atunci când viața i-a lovit fără milă familia. Și-a dorit să împlinească visul soțului său, acela de a avea o casă frumoasă pentru cei mici, iar acum acesta a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie.

Pe parcursul celor două săptămâni în care casa le-a fost complet renovată, Viorica, David și Robert au plecat într-o vacanță la munte, au vizitat locuri frumoase și au petrecut o zi împreună cu Dragoș Bucur și Andrei Samoil într-un parc de distracții.

De teamă că boala soțului va fi moștenită și de cei mici, Adela Părvu împreună cu Viorica au mers la medic cu Robert și David. Li s-a luat o piatră de pe inimă în momentul în care medicul cardiolog le-a anunțat că testele băieților sunt în limite normale și că nu au motive să-și facă griji. În tot acest timp se lucra intens la renovarea casei, iar arhitectul peisagist, Dragoș Isăcescu, amenaja curtea și locul de joacă pentru copii.

După două săptămâni, familia Tismănaru s-a întors acasă. Când au văzut transformare locuinței, cei trei au fost copleșiți de emoție și, cu lacrimi în ochi, au mulțumit echipei pentru această minunată surpriză.

În fiecare miercuri, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie aduce în fața românilor povești de viață impresionante ale unor oameni cu care viața a fost dură. Dragoș Bucur împreună cu echipa sa, reușesc de fiecare dată să mobilizeze comunitatea și să găsească resursele necesare pentru a renova în timp record locuințele, a împlini visuri și a schimba destine.

Visuri la Cheie – Crede în oameni, în fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 24.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *