free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 2 al serialului de succes „Pompierii din Chicago” incepe luni, 14 septembrie, la ora 21:00,

numai la Diva

Sezonul 2 al serialului Pompierii din Chicago are premiera luni, 14 septembrie, de la ora 21:00, cu două episoade difuzate numai la DIVA!

La începutul sezonului al doilea, Cazarma de pompieri 51 are membri noi. Dar aceasta nu este singura schimbare, deoarece reducerile de buget impun schimbarea regulilor, pentru ca stația de pompieri să rămână în funcțiune. Pe teren apar probleme presante, nu în ultimul rând pentru Severide (Taylor Kinney), care este blocat într-un subsol, când o casă care arde se prăbușește. Colegii lui vor reuși, oare, să îl salveze la timp? Vom afla urmărind sezonul al doilea al serialului Pompierii din Chicago, care are premiera numai la DIVA cu două episoade difuzate luni, 14 septembrie, la ora 21:00.

Serialul Pompierii din Chicago urmărește viețile pompierilor, paramedicilor și pe ale membrilor echipei de salvare din cadrul Cazarmei de pompieri 51, din Chicago. Atunci când apar situații de criză, acești oameni curajoși se aruncă în cele mai periculoase situații.

În Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymund, David Eigenberg și mulți alții.

Nu uitați: Pompierii din Chicago, sezonul 2 are premiera numai la DIVA cu două episoade difuzate luni, 14 septembrie, la ora 21:00. În fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *