metalshow

Serviciu gratuit de update al hartilor de navigatie GPS

Evolio, liderul brand-urilor locale de GPS, a lansat singurul serviciu de update gratuit pentru utilizatorii GPS-urilor din gama proprie. Serviciul iMap este disponibil in versiunea iMap 3 pe www.evolio.ro.

Utilizatorii GPS-urilor vor putea benefica de ultimele harti ale drumurilor din Romania puse la dispozitia lor periodic de catre Evolio. Software-ul iMap 3 se descarca gratuit pe computerul personal si se conecteaza prin internet la serverele Evolio.

iMap asigura managementul foarte facil al punctelor de interes. Astfel , cu doar cateva click-uri se pot descarca si actualiza in GPS-ul Evolio benzinariile, hotelurile, restaurantele sau magazinele preferate. iMap mai pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu peste 10 000 de locatii de interes general precum service auto, structuri ale administratiei publice, obiective turistice, etc. Aceasta baza este actualizata saptamanal si creste pe masura ce se adauga noi puncte de interes.

In acest moment exista circa 30,000 de utilizatori ai GPS-urilor Evolio care pot beneficia de acest serviciu. Pana la sfarsitul anului se estimeaza ca inca 5,000 de clienti Evolio se vor adauga comunitatii.

Evolio continua efortul de a investi in cercetare si inovatie, propunandu-si sa livreze primul pe piata romaneasca cea mai buna combinatie de hardware si software pentru navigatie prin GPS.

Liviu Nistoran, CEO al Evolio, a declarat cu ocazia lansarii: “In actualul climat economic suntem de parere ca investitia in tehnologie si focus-ul pe inovatie din partea companiilor romanesti va da pietei imboldul necesar pentru a iesi cu bine din aceasta criza economica. Mai multa valoare adaugata pentru clienti este reteta de success in care credem”.

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *