free download 78 travel guides written by experts

Seriale politiste cu medici, in iulie, la AXN CRIME

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza la AXN CRIME două seriale polițiste cu medici. Primul sezon din Alertă medicală/Medical Investigation vorbește de munca unei echipe medicale speciale care rezolvă cazuri neobișnuite, în timp ce Regenesis prezintă latura periculoasă a reușitelor științei.

Alertă medicală/Medical Investigation – Primul sezon

Din 6 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22:25

Alertă medicală/Medical Investigation este un nou și extrem de incitant serial dramatic de o oră, în centrul căruia se află o unitate medicală specială condusă de Dr. Stephen Connor (Neal McDonough) care rezolvă cazuri neobișnuite. În afară de el, echipa include un patolog și un epidemiolog, un toxicolog și o persoană specializată în relații publice. Misiunea lor este să prevină și să oprească tot felul de epidemii și să afle nu vinovatul ci sursa lor. Primul episod începe cu un om de afaceri din New York care-și pierde, deodată, capacitatea de a respira, iar mâinile îi devin albastre. Mai târziu, tot mai mulți oameni încep să aibă aceleași simptome misterioase. În același timp, la spital este adus un bebeluș care prezintă semne clare de rănire spontană. Dar care este cauza? Mai târziu, în alte episoade, o boală fatală îi lovește pe soldații care se întorc din Irak, niște jucători de fotbal sunt loviți de o teribilă boală neurală și atât focile cât și oamenii mor în California din pricina unei puternice infecții a plămânilor. În fiecare caz, doctorul Connor și echipa sa sunt chemați să conducă investigațiile.

REGENESIS – sezonul 4

Din 20 iulie, în fiecare luni și vineri, de la ora 00:15

Alimente modificate genetic, schimbări radicale în mediu, clone umane, epidemii generate pe cale artificială, terorism biologic – toate înseamnă enorm de multă putere în mâinile guvernelor, a companiilor multinaționale și a teroriștilor. Viitorul este deja aici. Acest incitant serial canadian are în centrul său munca NorBAC (Comisia Nord-Americană pentru Biotehnologie), o organizație fictivă cu baza la Toronto, condusă de omul de știință/ biolog molecular David Sandstrom (Peter Outerbridge). Organizația investighează problemele de natură științifică. Mai întâi, David primește un telefon despre o epidemie de Ebola ce pare să se-ndrepte către Toronto, ucigând totul în calea sa. Între timp, David e abordat de un adolescent ce pretinde că este fiul unui genetician de renume mondial și susține că este o clonă. David începe să-i facă teste pentru a afla adevărul. Într-un alt episod, David și Carol găsesc urme ciudate în patru cadavre – care, înainte să moară, par să fi mâncat pui sau ouă – și încep investigațiile. Pot fi ei, oare, victimele bolii „Vacii nebune”?

Regenesis te face se reanalizezi totul – dacă omenirea a mers prea departe cu știința și dacă trebuie să luptăm împotriva propriilor noastre invenții care au scăpat de sub control și s-au întors împotriva noastră.

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *