free download 78 travel guides written by experts

Un nou director regional pentru

departamentul Turism si Hospitalitate al HVI

Compania Human Value International (HVI), una dintre cele mai performante companii consultanţă HR din Europa Centrala si de Est si regiunea Mediteraneana, ocupandu-se de asemenea cu executive search, audit organizaţional şi strategii de realocare de personal, are un nou Director Regional pentru departamentul Turism si Hospitalitate, Tamás Glázer. Noul director va avea sediul la Budapesta si va fi responsabil de regiunea Europei Centrale si de Est, lucrand in mod direct cu Petra Votisky, Country Manager HVI Romania.

Cu o experienta vasta in industria hoteliera, Tamas si-a inceput cariera cu posturi de director de vanzari si marketing in cadrul a doua importante hoteluri de patru stele din Ungaria :Hotel Fagus Centru de Conferinta si Sanatate**** din Sopron si Hotel Termal Visegrad**** din Visegrad. In decursul carierei sale Tamas a ocupat posturi importante printre care  putem enumera pozitia de Director al Departamentului European de Calitate al unuia dintre cele mai mari lanturi hoteliere din lume, principala sa responsabilitate fiind monitorizarea si verificarea calitatii serviciilor pentru 16 unitati din cadrul lantului precum si oferirea suportului in ceea ce priveste integrarea Sistemului de Premii Europene  in domeniul hotelier pe pietele din Ungaria, Slovenia si Polonia.

De asemenea, Tamas a fost implicat in derularea de campanii de marketing si PR pentru diferite brand-uri hoteliere dezvoltate in sistem de franciza in Romania, Serbia, Bulgaria, Bosnia, Croatia, si Macedonia si a oferit suport pentru dezvoltarea serviciilor destinate turistilor in 11 hoteluri din Polonia, Cehia, Romania, Serbia, Ungaria, Germania si Suedia. Activitati de analizare a criteriilor de eligibilitate (pentru industria hoteliera) in diferite tari membre sau non-membre ale Uniunii Europene fac de asemenea parte din experienta sa profesionala. In acest fel si-a dezvoltat competente in domenii aflate in conexiune cu industria hoteliera: vanzari, marketing, PR, comunicare, strategii de management, identitate corporatista,  finante, management de eveniment, asigurarea calitatii serviciilor, managementul crizei si multe altele. 

"Noul rol si responsabilitatile din cadrul HVI ofera oportunitati foarte bune pentru dezvoltare si sunt nerabdator sa contribui si sa imi aduc aportul la activitatile din regiune. Principalul meu obiectiv este dezvoltarea si popularizarea serviciului de Audit Hotelier si in Romania, asa cum am reusit cu succes in Bulgaria si Ungaria. In opinia mea, in Romania, exista potential de dezvoltare a pietei hoteliere, dar in acest moment din cauza crizei financiare strategiile de dezvoltare s-au schimbat si in acest sector de activitate. Prin serviciul nostru de audit hotelier putem sprijini procesul de adaptare la aceste schimbari si sa ajutam factorii de decizie sa ia cele mai potrivite hotarari in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii. Cum concurenta este si mai mare in perioada de criza, se pune si mai mult accent pe oferirea de servicii de calitate, iar auditul hotelier poate oferi suport in crearea si dezvoltarea acestora. " declara Tamas Glazer, Regional Manager HVI.

Cu o experienta de invidiat in domenii cheie de management hotelier, expertii HVI ofera cu succes sprijin clientilor in procesul de luare al deciziilor. Chiar si in cazul unui start-up in domeniul hotelier,serviciul de Audit Hotelier al HVI ofera asistenta in principal in zonele de analiza a concurentei pietei, repozitionarea hotelurilor pe piata, benchmarking, de audit si de restructurare a managementului, evaluare a resurselor umane din punct de vedere al competentelor si nu numai.

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *