free download 78 travel guides written by experts

Seria VAMPIRII SUDULUI

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008 la categoria Mass Market Fiction!

Singura serie cu 6 titluri simultan în New York Times Bestseller TOP 10!

„Un amestec spumos de idilă, mister şi fantezie.” (Publishers Weekly)

Acum poţi urmări aventurile eroinei Sookie Stackhouse, personajul principal al seriei Vampirii Sudului, la HBO. True Blood, serialul lansat de curând de HBO, are la baza seria VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris, apărută la Editura LEDA. Acţiunea se desfăşoară într-o lume în care vampirii pot cumpăra sânge sintetic, produs în Japonia. Integrarea lor într-un orăşel din Louisiana produce mare agitaţie, iar o poveste de dragoste se ţese între un vampir şi Sookie Stackhouse (interpretată de Anna Paquin), o chelneriţă inocentă care citeşte gândurile oamenilor.

Până în prezent, la Editura LEDA au apărut primele 4 volume din seria Vampirii Sudului – MORŢI PÂNĂ LA APUS, MOARTEA LA DALLAS, CLUBUL MORŢILOR şi MOARTĂ PENTRU TOŢI

MORŢI PÂNĂ LA APUS de Charlaine Harris

Romanul oferă un amalgam îndrăzneţ de genuri (poliţist, science-fiction, dragoste), o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism.

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originală a lumii întunecate a vampirilor, precum şi a relaţiei acestora cu societatea oamenilor, care reuşeşte, mai mult sau mai puţin, să îi accepte.

Traducere din engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 468 pagini
Preţ: 23,00 lei

MOARTEA LA DALLAS de Charlaine Harris

În romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris îşi continuă aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus. Când un vampir îi cere lui Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea este de acord.
Uşor de spus, dar greu de făcut!

Stilul simplu, captivant şi antrenant face lectura deosebit de plăcută. Jocurile de cuvinte şi limbajul colocvial dau savoare textului.

Lumea creată de Charlaine Harris, plină de fiinţe supranaturale (vârcolaci, menade, teriantropi), este fascinantă şi departe de a inspira teamă sau repulsie.

Traducere din engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 408 pagini
Preţ: 23,00 lei

CLUBUL MORŢILOR de CHARLAINE HARRIS

Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Morţilor, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură. Pentru a limpezi lucrurile şi pentru a găsi răspunsul la numeroasele întrebări care o neliniştesc, Sookie intră din nou în acţiune. Personajele implicate sunt aceleaşi pe care le-am întâlnit şi în volumele anterioare − teriantropi, vârcolaci şi, mai ales, vampiri − care apar fie ca duşmani, fie ca aliaţi şi prieteni fideli ai neînfricatei eroine.

O intrigă captivantă, numeroase scene de acţiune, personaje fascinante, un stil alert, un erotism bine dozat − sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la succesul exploziv al cărţii

Traducere din engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 360 pagini
Preţ: 23,00 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI de CHARLAINE HARRIS

Moartă pentru toţi este cel de-al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului. El continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. De data aceasta, eroina sare în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol. Ca de obicei, Sookie se implică total în acţiune, trezindu-se prinsă într-un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.

Îmbinarea fascinantă a realului cu fantasticul, stilul alert, captivant, ne fac să înţelegem motivul pentru care Charlaine Harris se bucură de admiraţia nenumăraţilor fani de pe întreg mapamondul.

Traducere din engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 420 pagini
Preţ: 23,00 lei

CHARLAINE HARRIS ar trebui să-şi vândă cărţile cu un avertisment pe copertă: „Atenţie, provoacă dependenţă!” Apariţia cărţilor sale este aşteptată cu sufletul la gură de fanii săi din lumea întreagă.

Charlaine Harris s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi cinci de ani.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *