free download 78 travel guides written by experts

Seria Septimus Heap – Magie

Cartea intai
Angie Sage
Corint Junior

Mari si mici, toti adora magia. Ne place sa citim carti pline de mister, magie, dorim sa aflam potiuni si descantece pentru a putea ajuta si ne dorim sa fim alaturi de cei buni in drumul lor. Ne plac reintregirile familiale, ne plac aventurile indiferent de varsta astfel ca prima carte din Seria Septimus Heap – Magie – Angie Sage ii va incanta pe cititori.

Un baietel este rapid de moasa chiar in ziua nasterii sale. Parintii gasesc insa o legaturica cu o fetita pe care decid sa o creasca ei. Ce se intampla insa cu baiatul lor? Pe unde este aceasta si prin ce aveturi trece? De ce a fost el rapit (faptul ca era al saptelea fiu al unui al saptelea fiu conteaza)?

O carte ce anunta o serie interesanta la Corint Junior. O lucrare aparuta in conditii grafice placute, cu un font inspirat ales, cu un format placut, o carte pe care odata luata in mana cititorii nu o vor mai lasa pana nu afla ce se intampla cu baietelul si cu celelalte personaje de poveste.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *