metalshow

NHL, pentru prima data pe Sport1

Canalul de televiziune Sport1 a achiziţionat drepturile de difuzare şi pe teritoriul României a meciurilor din Liga NHL, dar şi play-off-urile şi finalele Stanley Cup.  

Această ultimă achiziţie – care are în vedere două sezoane pline ale celei mai populare ligi de hockey din lume- va aduce două partide pe săptămână telespectatorilor din România. În plus, pe lângă meciurile obişnuite, vor fi difuzate şi play-off-uri, dar şi Finalele Stanley Cup. Noua achiziţie duce mai departe angajamentul Sport1 de a transmite cele mai interesante ligi din cele mai populare sporturi de pe plan internaţional, către telespectatorii din regiunea Europei Central-Estice. Meciurile NHL vor fi difuzate de două ori pe săptămână, în fiecare noapte de marţi şi miercuri. Prima partidă din primul sezon va fi difuzată chiar în această noapte, de la ora 2:00. În plus faţă de meciurile obişnuite, difuzate marţea şi miercurea, alte 20 de confruntări vor fi difuzate la ore diverse, pe parcursul întregului sezon. 

Mike Moriarty, Managing Director la Chellomedia Central Europe, spune, “Suntem extrem de fericiţi cu achiziţionarea NHL pentru telespectatorii noştri fideli din România. NHL este un produs excelent pe întreg globul şi suntem extrem de încântaţi de faptul că acum, şi fanii hockey-ului de pe Sport1 vor putea viziona partidele din cadrul acestei ligi”.

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *