free download 78 travel guides written by experts

Seria premierelor continua cu spectacolul “Cand dragostea poarta paslari” la Teatrul Masca

Sambata, 13 octombrie, ora 19.00 va avea loc o noua premiera din seria commedia dell` arte la Teatrul Masca – Cand dragostea poarta paslari, un spectacol in regia cunoscutului Michele Modesto Casarin.

“Colaborarea dintre Teatrul Masca si un regizor laureat al Leului de Aur de la Venetia, inceputa acum 3 ani a devenit o constanta si a atras publicul bucurestean.

Cand dragostea poarta paslari, un spectacol pe care vi-l recomand, era aproape de a primi titlul de Comedia lui Michele pentru ca il reprezinta atat pe el, cat si spiritul popular atat de iubit de italieni.

Jocul fabulos al actorilor, scenele inedite de travesti interpretate cu aplomb si mult sarcasm de Anamaria Pislaru si Dora Iftode, replicile memorabile din Shakespeare, Moliere si Goldoni sunt ingredientele unei comedii savuroase care poarta amprenta unui mare regizor, dar si a unor actori talentati", declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Textele au fost create pornind de la caracteristicile fiecarui actor, amintind astfel de inceputurile commediei dell´arte, cand acestia se specilizau pe o anumita tipologie si imprimau personajelor nota personala.

Intriga piesei alterneaza momente comice cu momente dramatice, scene romantice si scene amuzante, zgomotoase si traditionale. Glumele, certurile, muzica, jocul mastilor si costumele pitoresti vor invita spectatorii intr-o calatorie in Italia sfarsitului de secol al XVI-lea, intr-un univers plin de culoare si umor.

“Cand dragostea poarta paslari este un spectacol de commedia dell`arte care contine toate ingredientele necesare pentru a distra, a captiva si a seduce publicul de toate varstele.

Asa ca, dragi spectatori, veniti si distrati-va! Spectacolul e pe cale sa inceapa…”, declara Michele Modesto Casarin.

Detalii pe www.masca.ro.

Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Masca sau prin reteaua Eventim.ro.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, Senso TV, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *