free download 78 travel guides written by experts

SENIORHYPER si Costa d’Oro prezinta

Secretele unui vieți sănătoase în România

SENIORHYPER și Costa d’Oro și-au dorit să afle care sunt secretele unei vieţi sănătoase în Romania, aşa că, în perioada 26 iunie – 7 august 2014, prin intermediul aplicației Copacul Înţelepciunii, un măslin ce avea la început doar trei ramuri: sport, alimentaţie şi îngrijire corporală, au început să adune sfaturi din partea comunității de fani Costa d’Oro de pe Facebook.

Copacul creştea numai cu sfaturi înţelepte, asa că utilizatorii trebuia să contribuie şi să-şi împărtăşească micile “secrete” ale unui stil de viaţă sănătos pentru ca măslinul să poată ajunge la maturitate şi pentru ca astăzi să putem trage nişte concluzii relevante în baza unor interacţiuni autentice.

Au fost adunate peste 7000 de sfaturi dintre care 72% oferite de către femei şi 28% oferite de către bărbaţi, acestea fiind folosite pentru a crea o analiză despre cum ar vedea românii un stil de viaţă sănătos, ce înseamnă sintagma pentru ei şi ce sfaturi au în mânecă atunci când vine vorba de alimentaţie, sport sau îngrijire corporală.

Ramura alimentaţiei a fost cea mai încărcată de sfaturi – 42%, urmată de sport – 31% şi de îngrijire corporală – 26%.

Profesiile celor care au contribuit la crearea acestui studiu sunt diverse şi reprezentative: farmacişti, asistenţi medicali, biologi, bucătari, chimişti, funcţionari publici sau corporatişti, economişti, profesori, ingineri, jurnalişti, publicitari, designeri, kinetoterapeuţi, manageri, pompieri, studenţi, translatori.

Iată câteva care ne-au impresionat prin simplitate şi ingeniozitate:
• Cristina Mariana Munteanu, farmacist: „După ce facem mişcare, cel putin 3 ore sa nu mâncăm mâncare solidă”, ”După înot, faceți masaj cu ulei de măsline”.
• Raluca Diaconu: „Consumă o linguriţă de polen (uscat) înainte de o sesiune zdravănă de jogging”.
• Dan Ababei : „Manâncă ce-ți place, când îți place și cu cine-ți place”.
• Fedeleș Liliana, economist: “Pentru pielea crapată: se face o pastă dintr-o lingură de ulei de măsline şi o felie de banană”.
• Anca Păduraru, asistent medical: Pentru a ajuta sistemul digestiv, am putea consuma semințe de in, quinoa, năut și linte”.
• Aly White: „Somnul este cel mai important în procesul de regenerare a pielii”.

Pentru a descoperi toate cele peste 7000 de sfaturi, te invităm să vizitezi Copacul Înțelepciunii, să alegi ramura care te interesează și un sfat pe placul tău: www.facebook.com/CostadOroRomania.

Echipa SENIORHYPER care s-a ocupat de aplicația Copacul Înțelepciunii a fost alcătuită din Vasile Alboiu (Creative Director), Alin Marghidanu (Group Creative Director), Miruna Dumitrescu (Copywriter), Ellie Haddad (Art Director), Dana Cucoș (Social Media Strategist), Veronica Ciacoveanu (Senior Account Manager), Alexandra Cîrciu (Junior Account Executive), Andrei Băiașu (Senior Project Manager), Valentin Vasilescu (Action Script Developer), Ștefan Zibileanu (Software Developer).

Despre Costa d’Oro

Costa d’Oro este o companie italiană fondată în 1968 în Spoleto. Începută ca o mică afacere fondată de familiile Sabatini și Santirosi, produsele Costa d’Oro au ajuns rapid să fie foarte apreciate de clienți.

În prezent Costa d’Oro este unul dintre cei mai mari exportatori de ulei de măsline din Italia, cu o capacitate de producție de peste 175.000 litri de ulei de măsline pe zi. Produsele Costa d’Oro sunt vândute și apreciate în peste 80 de țări, pe 6 continente.

În România Costa d’Oro este distribuit de mai bine de 15 ani de către Nordic Import Export, o companie de top în distribuția de produse alimentare premium. Costa d’Oro a fost unul dintre primele uleiuri de măsline importate și a rămas în permanență liderul incontestabil al pieței, fiind cel mai cumpărat ulei de măsline din România (conform Nilesen Retail Audit 2014).

Costa d’Oro este prezent în România în toate lanțurile de magazine, cu un portofoliu extins de uleiuri de măsline: Il Grezzo, Extra virgin, Frutatto, Il Biologico, Aromatizate, Vinacciolo, Omega 3, Di Olive, Sansa.

Bucuresti, 16.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *