free download 78 travel guides written by experts

Senior Software isi extinde portofoliul de solutii dedicate managementului lantului logistic

cu Logistic Vision Suite

Senior Software consolidează parteneriatul cu Mantis Informatics și introduce în portofoliul propriu soluția Logistic Vision Suite (LVS), dedicată companiilor cu activități logistice complexe. Astfel, experiența acumulată de Senior Software în cele peste 200 de implementări se alătură specializării Mantis în domeniul logistic, pentru a oferi clienților din România cele mai performante soluții software pentru managementul lanțului logistic.

Senior Software, cel mai dinamic furnizor local de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, extinde parteneriatul cu Mantis, lider în domeniul furnizării de sisteme informatice și consultanță pentru logistică din sud-estul Europei. Astfel, la 2 ani de la apariția SeniorWMS – dezvoltat pe platforma Mantis și dedicat IMM-urilor din România – Senior Software oferă acum clienților săi și Logistic Vision Suite – o suită de soluții ce integrează o varietate de componente și instrumente software de execuție și control în cadrul lanțului logistic.

„În ultimii ani piața din România s-a maturizat într-un ritm accelerat, iar competiția este acerbă și prezentă în toate domeniile. Însă în contextul creșterii concurenței marjele de profit au de suferit, iar companiile sunt nevoite să găsească noi metode de reducere a costurilor de operare, fără a afecta calitatea relațiilor cu clienții.

Astfel, ca parte a strategiei Senior Software, am decis să extindem parteneriatul cu Mantis pentru a oferi companiilor din România noi instrumente software pentru optimizarea și reducerea costurilor operaționale. Soluția Logistic Vision Suite are la bază know-how-ul acumulat în urma a peste 600 de implementări la nivel internațional, și pune la dispoziția managerilor fluxuri de lucru eficiente, validate în piață, asigurându-le acestora un avantaj în plus în fața concurenței.” Daniel Toma, Director General Senior Software

“Mantis, cu o prezență de peste 10 ani pe piața din România, este lider local în domeniul celor mai noi tehnologii WMS, filiala românească demonstrând angajamentul nostru în această piață strategică. Știm că o prezență de succes într-o țară înseamnă cunoașterea în profunzime a nevoilor și particularităților pieței respective. Astfel, pentru a ne consolida poziția, am ales Senior Software ca partener în România datorită vastei sale experiențe. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clienții Senior Software vor avea acces la o soluție SCM de top și vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adaptează cu ușurință la nevoile fiecărei companii.” Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics

Logistic Vision Suite este rezultatul unei investiții de peste 8 milioane de euro și 18 ani de cercetări în domeniul logisticii. Ajunsă la cea de-a treia generație, Logistic Vision Suite este compusă din mai multe componente software disponibile pe aceeași platformă și dedicate managementului, automatizării și optimizării lanțului logistic în companiile moderne. Soluția LVS integrează tehnologii precum cititoare de coduri de bare, frecvențe radio (RFID), Voice Picking, Pick-by-Light, Put-to-Light, sisteme de conveioare și sortatoare de manipulare automatizată, pentru performanță și acuratețe ridicată în operațiunile logistice.

LVS este dezvoltat 100% pe tehnologie Microsoft .NET și are la bază o arhitectură deschisă, astfel că poate fi implementat individual sau poate fi integrat cu usurință cu alte sisteme de gestiune a afacerilor, precum SeniorERP. În plus, se adaptează ușor specificului oricărei companii, permițând implementarea facilă a regulilor de business și configurarea rapidă a unor fluxuri de lucru personalizate pentru diferitele operațiuni logistice din depozit (put away, picking, replenishment).

Despre Mantis:
Înființată în 1996, Mantis Informatics SA numără peste 600 de implementări în 22 de țări din Europa, Rusia/CSI, Orientul Mijlociu & America de Nord. Din 2001 compania activează și pe piața din România, având clienți precum Titan, Aquila, Lekkerland, Tibbett Logistics, Altex, Sarantis România și alții. Mantis Informatics dezvoltă și implementează sisteme informatice (Warehouse Management System, Transport Management System, Yard Management System, Container Terminal Management System) și oferă servicii de consultanță pentru managementul și optimizarea lanțului logistic în cadrul companiilor medii și mari.


Bucuresti, 05.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *