free download 78 travel guides written by experts

Semne bune anul are. Serialul „Yaman” revine in grila Kanal D

In noul an, telespectatorii vor avea inca un motiv de bucurie. Serialul lor preferat, „Yaman”, revine in grila Kanal D de luni, 2 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30. 

In noul sezon al serialului il regasim pe Yaman (Cagatay Ulusoy), personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Yaman a fost luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez (Bariș Falay) si de catre sotia acestuia, Ender (Mine Tugay.

Mert (Taner Olmez), fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman frate si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül.

Dragostea dintre Yaman si Mira se confrunta cu incapacitatea acestora de a scapa de trecut.

Nu ratati de luni, 2 ianuarie, de luni pana vineri, incepand cu ora 16:30, noul sezon al serialului “Yaman”, difuzat la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *