free download 78 travel guides written by experts

Sedinta foto de beauty unica in Romania

În ediția de aprilie a revistei Marie Claire, cititoarele vor descoperi un pictorial unic in România, realizat de AVON şi fotograful Alex Gâlmeanu, ce recrează senzația de zbor.

Pictorialul a fost inspirat de recent lansata mascara AeroVolume de la AVON, cu tehnologia Zero Gravity, brevetată NASA, și de formula acesteia, ușoară ca un fulg.

Patru personaje au experimentat senzația de zbor: Antonia, ambasadoarea AVON, actrița Crina Semciuc, vedeta Pro TV Andreea Ibacka și Janina Nectara, creatoarea blogului Fashion avec Passion.

Antonia: “AVON mi-a făcut o surpriză de neuitat. Iubesc aceste fotografii şi iubesc AeroVolume”.

Crina Semciuc: “E prima şedinţă foto la care am putut zbura! Mi s-a părut minunat, o experienţă inedită”

Andreea Ibacka: “A fost distractiv pentru că m-am bucurat de un concept original”.

Janina Nectara: “Graţie AVON mi-am împlinit visul aventuros din copilărie: să zbor şi să levitez”.

“Pentru acest pictorial, scopul nostru a fost să promovăm altfel un produs cosmetic atât de permisiv din punct de vedere creativ, precum noua mascara AeroVolume cu tehnologie Zero Gravity. Alex Gâlmeanu, echipa Marie Claire și cele patru vedete au fost partenerii perfecți pentru proiectul nostru îndrăzneț. Alături de ei am reușit să implementăm un concept care, în primă fază, părea doar un vis”, a declarat Bogdan Berdacovici, PR & Advertising Manager AVON România și Moldova.

“Sunt onorat că fac parte din acest proiect, a fost o oportunitate creativă mai rar întâlnită pe piața de publicitate de la noi, iar realizarea, o adevărată provocare tehnică. Am tras mii de cadre, am montat imaginile finale din elemente realizate în două locații diferite, iar fiecare personaj a fost compus din multe detalii fotografiate individual. Este o muncă de aproape trei săptămâni, ce a implicat o echipă numeroasă și resurse importante, iar rezultatul sper să fie apreciat pe măsură”, a declarat fotograful Alex Gâlmeanu.

Ședința foto a durat două zile dar a necesitat mai multe săptămâni de pregătire și 8 zile pentru post-producție. Întregul concept se bazează pe tehnici și echipamente de alpinism utilitar, şedinţa implicând chiar şi un alpinist. Fotografiile de background sunt realizate la Iconic Food, Wine & Design By Camelia Șucu, iar cele cu personajele în studio.

Elemente și detalii precum rochia, părul sau poziția mâinilor au fost tratate separat, astfel pozele finale sunt un puzzle, realizat prin tehnici speciale de colaj și montaj digital.

Echipa implicată în acest proiect: Raluca Kişescu, Bogdan Berdacovici şi Amalia Precup (AVON), Monica Jitariuc, Anca Apolozan şi Andreea Pandelea (The Practice).

Video behind the scenes:
//www.youtube.com/watch?v=TacuwAYwHMY&feature=youtu.be.

Bucuresti, 03.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *