Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Securitatea pe primul loc!

Noul Pachet de Securitate Secure ‘n’ Go de la Verbatim Pentru Afaceri Mici

Soluții de securitate de nivel înalt pentru profesioniști și afaceri mici

Verbatim lanseaza pachetulSecure ‘n’ Go Small Business Security Pack ce oferă o soluție completă și ușor de utilizat. Aceasta încorporează criptarea datelor și protecția endpoint. Cu hardware-ul său de securitate pe bază de controler, acesta oferă securitate la nivel înalt pentru fisiere făcându-l un dispozitiv de stocare fiabil de securitate pentru organizaţiile şi profesioniştii care nu dispun de un administrator IT cu normă întreagă. Pachetul de securitate este disponibil acum cu o capacitate de stocare de 4GB, 8GB şi 16GB.

• Ideal pentru firmele mici sau profesioniştii care au nevoie pentru a gestiona date confidenţiale, cum ar fi avocaţi, medici, ingineri, contabili, consultanţii fiscali, etc
• Criptare hardware pe 256 biți încorporată
• Parola de intrare obligatorie
• Software de protecţie finală încorporat
• 4GB, 8GB, 16GB capacitate de stocare

Pachetul Verbatim Small Business Security constă din două elemente esenţiale: un Drive USB Criptat Hardware pe 256biți şi Software de Protecție Endpoint. În timp ce memoria USB criptată hardware AES pe 256 biţi asigură că toate datele salvate pe acesta sunt 100% sigure, software-ul de protecţie încorporat permite doar accesul dispozitivelor aprobate pentru a descărca sau încărca date către sau de la computer. Acest lucru ajută la protejarea companiilor de furtul de date sau scurgerilor de date şi le protejează de alte ameninţări generate de dispozitive neautorizate portabile, cum ar fi unităţile flash USB, MP3 playere, iPod-uri sau camere digitale ce sunt conectate la calculatoarele companiei.

Criptare Hardware pe 256biți

Drive-ul USB securizat este un convenabil şi de încredere dispozitiv de stocare de securitate care poate fi utilizat pentru o gamă largă de scopuri de afaceri în mod similar cu orice unitate standard USB. Cu toate acestea, datorită parolei obligatorii şi faptului că hardware-ul din drive este condus de un controler de securitate, toate datele stocate pe drive sunt criptate, oferind astfel protecţie completă față de vizualizările neautorizate.

Software de Protecție Endpoint

Software=ul de Protecție Endpoint este ușor de manevrat, se instalează rapid şi intuitiv de utilizat. Setarea implicită forţează toți utilizatorii sistemului informatic al societăţii de a utiliza numai drive-uri USB securizate cu sistemul. Administratorul este capabil de a autoriza dispozitivele care sunt permise pentru acces si posibilitatea de a regla setările după cum este necesar.

Alte caracteristici ale software-ului includ:
· File Tracing – Software-ul inregistrează ce fișiere sunt scrise sau citite de pe mediile portabile permițând companiei să verifice cine a accesat și ce assume a fost accesat.
· Notificare Email – Dacă se încearcă o conectare neautorizată, administratorul este avertizat printr-un email.
· Capacitate de deconectare a rețelei – Când un PC (e.g. un notebook) este deconectat de la rețea, protecția va rămâne în continuare activă iar email-urile vor fi trimise atunci când acesta va fi reconectat.
· Interfață ușor de utilizat în mai multe limbi – Engleză, Germană și Franceză.

Bucuresti, 14.12.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *