free download 78 travel guides written by experts

“Secretele de la palat“, noul serial TVR 1

Joi, 4 februarie, la TVR 1 debutează Secretele de la palat – un nou serial coreean ce va fi difuzat pe tronsonul orar deja consacrat, adică în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.25.

Secretele de la palat continuă seria dramelor istorice coreene şi aduce telespectatorilor povestea lui Seondeok, frumoasa regină care, pentru a-şi salva poporul, a trebuit să renunţe la iubirea vieţii ei.

În timpul celor trei regate ale Coreei, micuta prinţesă Deokman (cum se numea regina Seondeok în copilărie), a trebuit să fie abandonată de părinţi încă de la naştere şi a fost despărţită de sora ei geamănă Chonmyong.

15 ani mai târziu, ea revine la palatul din Silla, unde îşi uneşte forţele cu sora sa geamănă pentru a lupta contra frumoasei dar maleficei Mi-Shil şi pentru a ocupa tronul care li se cuvine.

Cele două prinţese vor fi ajutate de oameni de încredere, însă complotul pus la cale de puternica Mi-Shil pentru a înlătura moştenitoarele de la tron va avea ca rezultat moartea lui Chonmyong.

Cu scene istorice de luptă şi cu o distribuţie de excepţie, Secretele de la palat este biografia romanţată a reginei care a devenit prima femeie conducătoare a Sillei, lăsând în urmă multe realizări istorice.

LG Electronics România susţine acest demers cultural ca parte a angajamentului de a oferi inovaţie şi calitate atât în produsele sale, cât şi prin implicarea în proiecte de marketing cultural.

Secretele de la palat (THE GREAT QUEEN SEONDEOK – Coreea) are în distribuţie pe: Kil-Kang Ahn, Tae-woong Eom, Hyun-jung Go, regia fiind semnată de: Geun-hong Kim şi Hong Kyun Park.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *