free download 78 travel guides written by experts

Intriga basmului si muzica lui Ceaikovsky – vor incalzi sufletele intr-un decor de gheata

“Lacul lebedelor pe gheata” – 14 aprilie

Incepand cu anul 1967, cel mai faimos balet pe gheata –  “The Saint – Petersburg State Ballet on Ice a incantat o lume intreaga prin intermediul a mii de turnee impresionante. Infiintata ca un tribut pentru orasul lor, celebra trupa de balet pe gheata soseste in premiera pe 14 aprilie 2010 la Sala Palatului pentru a dezvalui publicului bucurestean o viziune inedita a “Lacului Lebedelor”, un basm impresionant prin tragismul povestii de iubire dintre Sigfried si Odette.

Compania de balet de origine rusa “The Saint – Petersburg State Ballet on Ice”, a ales sa combine intriga acestei emotionante povesti cu muzica magnifica a lui Ceaikovsky, cele doua fiind practic virtual predestinate sa fie convertite intr-o coregrafie pe gheata. Armonioasa combinatie introduc audienta intr-o lume de estetica si armonie, completata de aparitia maiestuoasa a balerinelor ce aluneca lin pe suprafata ghetii cu unduiri perfecte de lebada .

Ambasada Federatiei Ruse si Agentia Vreau Bilet ofera acest show remarcabil la mijlocul primaverii, o perioada potrivita pentru ca povestea sa fie savurata la adevarata ei valoare.  Cu toate ca probabil multi spectatori cunosc aceasta poveste, insa modul unic in care este interpretata fac din acest regal o experienta peste asteptarile oricui.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol sunt cuprinse intre 70 si 200 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet  – et. 2 –  Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *