free download 78 travel guides written by experts

Secrete, mister, fiori, tensiune, vechi prieteni si povesti complexe in mai la AXN

În afară de serialele „tradiţionale“, în luna mai AXN va avea şi noi seriale exclusive în premieră! Fiţi gata de horrorul paranormal din Fluviul ucigaş; însoţit de sezonul 2 din serialul poliţist francez Psihologia crimei. Bineînţeles, toate serialele noastre preferate (Firma, Dispariţia, Minţi criminale) vor reveni cu noi episoade palpitante.

PREMIERE EXCLUSIVE

FLUVIUL UCIGAŞ – SEZONUL 1
Premieră: 15 mai marţi ora 23:00
Ora difuzării: din 22 mai marţea la ora 23:00

„Fluviul ucigaş/The River" urmăreşte povestea lui Emmet Cole, explorator renumit şi personalitate TV. Emmet porneşte într-o călătorie în jurul lumii împreună cu soţia sa, Tess şi fiul lor, Lincoln, iar înregistrările video făcute de ei vor deveni una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune. După dispariţia lui Emmet în adâncurile Amazonului, familia, prietenii şi echipa lui pornesc în căutarea sa într-o călătorie misterioasă şi plină de aventuri fatale.

PSIHOLOGIA CRIMEI – SEZONUL 2

Premieră: 16 mai miercuri ora 21:00
Ora difuzării: din 23 mai miercurea la ora 21:00

În timp ce investighează uciderea unei tinere desfigurate în mod brutal, detectivul Matthew Perac află că de acum înainte va face echipă cu Chloe Saint-Laurent, un psiholog judiciar specializat în profiluri criminale. Abilităţile lui Chloe îl ajută să rezolve primul lor caz comun, în care victima suferă de personalitate multiplă.

FAVORIŢII REVIN

FIRMA – SEZONUL 1

Ora difuzării: din 2 mai miercurea la ora 22:00

Serial nou-nouţ co-produs de Sony Pictures Television (SPT) Networks, Paramount Pictures, şi eOne Television. Firma continuă povestea din bestseller-ul din 1991 al scriitorului american John Grisham şi blockbuster-ul hollywoodian cu acelaşi titlu din 1993 care l-a avut pe Tom Cruise în rolul principal. Mitch McDeere şi familia lui (Abby, Ray, Tammy) părăsesc programul de protecţia martorilor după 10 ani, în pofida tuturor avertismentelor şi încep o viaţă nouă în Washington D.C. Mitch îşi deschide un cabinet de avocatură împreună cu fratele lui Ray care îl ajută cu investigarea cazurilor. De data aceasta, ei lucrează la cazul a doi adolescenţi afro-americani, dar, deoarece apar tot mai multe probleme, acceptă oferta de fuziune cu celebra firmă de avocatură Kinross&Clark.

DISPARIŢIA – SEZONUL 1

Ora difuzării: din 3 mai joia la ora 22:00

În Dispariţia, povestea se centrează pe o mamă îngrijorată care, după ce fiul ei dispare în Italia în timpul unui stagiu de vară, porneşte în căutarea acestuia în Europa.

Curând, devine clar că ea nu este o femeie obişnuită, ci o fostă agentă CIA pe care nimic nu o va opri să-şi aducă fiul acasă în viaţă.

MINŢI CRIMINALE
– SEZONUL 7

Ora difuzării: din 3 mai joia la ora 23:00

Acest serial dramatic are în centrul acţiunii o echipă de elită de specialişti FBI care analizează cele mai bolnave minţi criminale, anticipându-le mişcările înainte ca aceştia să poată lovi din nou. Cel mai experimentat agent de la Unitatea de Analiză Comportamentală este David Rossi, membru fondator care revine pentru a rezolva noi cazuri. Agentul special Aaron Hotchner conduce echipa din care fac parte Emily Prentiss, fostă agentă Interpol; agentul special Derek Morgan, expert în crime obsesive; agentul special Dr. Spencer Reid, un geniu neînţeles; Jennifer “J.J.” Jareau, agenta de legătură a echipei şi Penelope Garcia, specialistă în calculatoare.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *