Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Seara cu parfum de Havana si piano bar la Cafepedia

Cafepedia Romana din strada Pictor Verona nr 2 anunta o noua seara speciala in cadrul programului Afterwork. Astfel, vineri 20 noiembrie incepand cu ora 21:00  Cafepedia gazduieste o seara de piano bar condimentata de un moment special care va dezvalui publicului secretele artei torcedorului. 
Gazda evenimentului va fi Alex Tomasseli (solistul fostei trupe Black Cat Bone și al Big Bandului Radiodifuziunii Romane), care, acompaniat la pian si voce de catre Liviu Raduca va asigura programul de piano bar.
Seara va fi condimentata de prezenta  torcedoarei Carmen Luisa Rodriguez Loinaz venita de la fabrica Trinidad din Pinar del Rio, Cuba. Ea va impartasi din tainele artei rularii trabucurilor.

O seara relaxanta pe ritmuri de pian si arome de trabucuri ne promite la inceput de week-end Cafepedia.

Intrarea este libera, iar concertul se va desfasura la etajul 1 al cafenelei.
Evenimentele AfterWork initiate de Cafepedia au ca scop oferirea unei alternative pentru petrecerea timpului liber, ele adresandu-se publicului cu pasiuni si interes in zona modei, a muzicii, picturii,  traditiilor.

Despre arta rularii trabucurilor
Torcedorul este specialistul care ruleaza tigarile. Ei sunt regii fabricilor care produc trabucuri si tigari cubaneze. Secretul artei lor consta in traditie si este transmis din tata in fiu, din mama in fiica. Femeile au fost pentru mult timp specialistii procesului de stripare, care consta in scoaterea tulpinii frunzelor. Rapididitatea, agilitatea si gratia cu care manuiesc frunzele si le scot nervurile centrale sunt impresionante. Dupa ce sunt sortate dupa marime si culoare, frunzele ajung la “cutitul” torcedorului. Mici lame denumite chavetas sunt folosite pentru a scoate nervurile care raman pe frunze inainte de a le rula.
Atunci cand ruleaza tigarile, torcedorii sunt responsabili pentru crearea unui anumit model, cu specificatii precise in ceea ce priveste greutatea sau dimensiunile sale. Secretul consta in combinarea uniforma a fiecarei tigari pentru a asigura consistenta liniei si a fumului atunci cand este fumata.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *