free download 78 travel guides written by experts

Se dezlantuie “Romantica pe timp de fotbal”

Romantica le ofera doamnelor o alternativa extraordinara la fotbal

Se dezlantuie „Romantica pe timp de fotbal”! La ora 19:00, Dallas cucereste tribunele cu o iesire pe contraatac. La ora 20:00, e nevoie de doctor pe teren. La ora 21:00, Dr. Quinn paseaza lung echipei Baywatch-Salvamarii. Iar de la ora 22:00, te califici pentru finala zilei, la filmul Romantica! Daca ratezi fotbalul, ai grija sa pici in grupa de foc a filmelor! Odata cu Euro, la Romantica incepe visul serilor de vara!
Pentru toate doamnele care nu sunt pasionate de fotbal, postul de telviziune Romantica le ofera o alternativa extraordinara: seriale de colectie si filme deosebite. in seara in care cu totii speram ca Romania va invinge campioana mondiala, Romantica le ofera un film cu mult fotbal, dar si cu o frumoasa poveste de dragoste, "Iubire la 11 metri". Martin este un tanar pasionat de fotbal, fan al echipei Angliei. Pare ca evolutia echipei Angliei se rasfrange si in viata lui personala. Cu o zi inainte de a incepe Campionatul European din 1996 Martin isi pierde serviciul si se desparte de iubita lui. Iar Anglia face un egal cu mult mai slab cotata echipa a Elvetiei. Se gandeste ca singura lui consolare mai ramane intr-o evolutie cat mai buna a favoritilor si urmareste cu aviditate meciurile campionatului european comentate de idolul sau, Desmond Lynam. insa in urmatorul meci Anglia castiga si in acelasi timp viata lui se schimba cand o intalneste pe Rosie, o femeie foarte frumoasa, pasionata la randul ei de fotbal, interpretata magistral de catre Rachel Weisz.  Deznodamandul il puteti afla doar la Romantica.

Incepand cu 9 iunie, de luni pana vineri, de la orele 21.00, David Hasselhof va conduce o echipa formata din cele mai frumoase actrite. Baywatch – Echipa de interventie este un serial american, care a intrat in Guiness Records Book ca cel mai vizionat program cu difuzare saptamanala din intreaga lume. Baywatch a fost difuzat in peste 140 de tari de pe toate continentele (mai putin Antarctica), audienta insumata ridicandu-se la 2,4 miliarde de telespectatori. Serialul urmareste atat activitatea tinerilor salvamari, cat si relatiile interpersonale care se dezvolta intre ei. Pe langa salvarea de la inec, salvamarii se implica si in  diverse situatii: prinderea unor criminali in serie, atacuri ale  rechinilor sau chiar trafic cu materiale nucleare.

Toate serile calduroase vor propune in fiecare zi, de luni pana vineri de la orele 22.00,  sambata de la 15.30 si duminica de la 20.00 cate un film exceptional. Actori ale caror cariere au fost deja consacrate prin premii
Oscar, Emmy, Bafta, Globurile de Aur  si nu numai, vor veni la Romantica pentru a intruchipa personaje memorabile si pentru a prezenta povesti deosebite. Russel Crowe, Brooke Shields, Eva Marie Saint, Armand Assante, Olivia Hussey, Piper Laurie, Edward Albert,Dolly Parton, Marcia Cross, Michael O` Keefe sunt doar cativa dintre actorii care vor veni la Romantica pentru ca toti telespectatorii postului sa aiba o vara ca in filme.

Bucuresti, 12.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *