free download 78 travel guides written by experts

Greig Williams, Managing Director Nokia Europa de Sud-Est, se alatura

proiectului "În costum, pe bicicletă", pentru a-i ajuta pe copiii români cu o situaţie socială defavorabilă

Greig Williams, Managing Director, Nokia Europa de Sud-Est s-a alăturat proiectului caritabil "În costum, pe bicicletă" şi va parcurge un traseu pe bicicletă în sprijinul copiilor români aflaţi în dificultate. Greig Williams împreună cu alţi oameni de afaceri va participa la o cursă cu bicicleta de 300 de kilometri prin România, pentru a susţine un proiect din Jimbolia destinat copiilor. “În calitate de lider de piaţă care desfăşoară operaţiuni la nivel global, ne asumăm responsabilitatea aferentă acestei poziţii. Am fost foarte impresionat când am auzit de acest proiect şi am fost imediat de acord să particip. Nokia crede în responsabilitatea socială şi îi încurajează pe angajaţii săi să se implice. Faptul că noi creăm oportunităţi care le permit oamenilor să îşi atingă potenţialul îmi aduce foarte multă satisfacţie în viaţă. Sunt sigur că această iniţiativă va convinge tot mai mulţi oameni să nu rămână indiferenţi şi să înţeleagă că NOI toţi putem îmbunătăţi viaţa oamenilor”, a declarat Greig Williams.

Anul acesta fondurile strânse vor fi destinate copiilor din Jimbolia. Proiectul Talita Kum a demarat în 2002 şi sprijină copiii aflaţi în dificultate să meargă la şcoală, oferindu-le totodată un program de activităţi după terminarea cursurilor.

“Faptul că ies din birou şi merg cu bicicleta este cu siguranţă o provocare, însă trebuie să uităm de confortul propriu şi sunt încântat că particip la eveniment. Sunt bine pregătit pentru acesta şi contribuţia noastră va fi cu siguranţă una importantă ” a adăugat Greig Williams.

Călătoria a debutat astăzi, 12 iunie şi se va încheia pe 15 iunie. Echipa va pleca pe biciclete în dimineaţa aceasta din Budapesta, va trece graniţa la Szeged, trecând prin Serbia până în Jimbolia, unde se va întâlni cu copiii care fac parte din proiectul Talita Kum. Echipa va petrece ziua de joi în Jimbolia şi va pleca apoi spre Deta, unde va face o oprire, iar apoi va trece pe lângă graniţa cu Serbia. Joi echipa va înnopta în Orşova, iar apoi va porni spre Motru de-a lungul Dunării. Membrii echipei vor poposi într-o tabără unde vor fi cazaţi copii din Jimbolia. Duminică echipa va trece graniţa şi se va întoarce în Budapesta. Fiecare participant va parcurge peste 300 de km şi se estimează că fondurile destinate copiilor vor însuma 60.000 EUR.

Bucuresti, 12.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *