free download 78 travel guides written by experts

Scorpion va invita la concert live ProConsul

Scorpion, unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, va invita, in calitate de partener al evenimentului, sa luati parte la concertul extraordinar al trupei ProConsul ce va avea loc sambata, 16 iunie 2007, incepand cu orele 20:00, la restaurantul ’Intim’ din Focsani. Seria concertelor live organizate de Scorpion a inceput pe 19 mai 2007, atunci cand au fost invitati in aceeasi locatie cei de la ’Directia 5’, si va continua in aceasta vara torida cu multe trupe romanesti de prestigiu.

ProConsul este una dintre cele mai apreciate trupe rock romanesti.

Album de debut "Tatuaj" (noiembrie 2000) a avut consistenta unui best of (acesta include hiturile "Fata cu tatuaj", "Barosanu'", "De la rusi", "Numai una", "Var'vara", "Cerul").

Cei cinci baieti au compus hitul "Cerul", unanim votat de public si specialisti drept "piesa romaneasca a anului 2000" – no. 1 in topurile a peste 140 de radiouri din toata tara, piesa cu care au reusit sa castige in anul 2001 trofeul Cerbul de Aur 2001.

Istoria PROCONSUL a cunoscut o progresie evidenta. Trupa a debutat in 1999, cu piesa "De la rusi…", devenita rapid un hit solid. Formatia s-a remarcat de atunci prin textul satiric si timbrul puternic al solistului Bodo, concretizindu-si stilul inconfundabil: pop-rock cu influente blues/grunge/alternative.

Componenta actuala a trupei este: Bogdan "Bodo" Marin (voce) – unul dintre cei mai buni vocali din Romania; printre antecedentele sale artistice se numara colaborarea ca solist cu trupele Asterisc, Sens, Take Five si ca textier cu trupele Parlament si Vita de vie.

Dragos Dinca (chitara, backing vocals) – a absolvit Facultatea de Drept si poate de aceea este reprezentantul oficial al formatiei; a colaborat cu Dragos Alexandru ("Behind The Mirror") si Ioan Gyuri Pascu ("Mixed Grill").
Robert Anghelescu (clape, backing vocals) – s-a apucat de muzica serios in 1993, este omul compozitiilor si orchestratiilor.
Karoly Visky (bass) – a absolvit Academia de Muzica si a debutat in 1985; a colaborat cu trupele Hellion, Monoid, Trans Expres, Kappa si la realizarea operei-rock "Matyas A Verpadon", nominalizat si premiat drept cel mai bun instrumentist bass la festivaluri muzicale (1986-1988); pasionat de muzica culta de calitate.
Vali Petricenko (tobe) – a absolvit Conservatorul; debutul sau s-a intimplat in 1980, a colaborat cu trupa Eko si a sustinut turnee in Rusia, in timpul liber este arhitect.

Va asteptam asadar la concert!

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *