free download 78 travel guides written by experts

Scorpion va invita in perioada 24-29 noiembrie sa testati performantele noului Golf

* In perioada 24-29 noiembrie 2008 Scorpion organizeaza un Drive-Test dedicat noului model Volkswagen Golf
* A parcurs 92.583.939.872,080 kilometri. Noul Golf. Un nou capitol in istoria de 34 de ani a celui mai iubit model auto.

Noul Golf este dotat cu mai multe elemente sofisticate fata de oricare dintre generatiile anterioare ale celor mai bine vandute modele. Acest lucru se aplica, fara exceptie, si dotarilor standard.

Noul Golf se caracterizeaza prin proprietati acustice de prima clasa. In parbriz este integrata o pelicula speciala care atenueaza zgomotul, efect obtinut si prin noul design etans al usilor si gemurilor laterale. O atenuare semnificativa a zgomotului este obtinuta si prin noua forma a oglinzilor laterale. In plus, s-au efectuat modificari speciale pentru o mai buna izolare acustica a motorului fata de habitaclu. Folia fonoizolanta disponibila standard si geamurile mai groase pentru parbriz, anvelopele silentioase si noii rulmenti ai motorului completeaza programul de reducere a zgomotului.

Nu esti curios sa-l testezi? Daca da, te asteptam sa contribui la cresterea numarului de kilometrii parcursi de Golf si sa descoperim impreuna fascinatia de a conduce!

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *