Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Scorpion va invita Expo Christmas 2007

·    Scorpion sprijina aceasta manifestare organizata de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea;
·    Expo Christmas 2007 este o expozitia cu vanzare ce va avea loc in Focsani, la Teatrul Municipal ’Maior Gheorghe Pastia’, in perioada 6-9 decembrie 2007

Targul se adreseaza tuturor celor care doresc sa ofere cadouri celor dragi si sa le aduca in case spiritul sarbatorilor de iarna. Mos Craciun poate sa-si umple sacul aici cu toate cele dorite de copii , dar si de adulti. Micile atentii pe care vreti sa le cumparati de Sarbatori pentru cei dragi se vor aduna la Teatrul Municipal ca sa va scuteasca de drumuri. Expo Christmas 2007 se adreseaza publicului larg, ceea ce face ca evenimentul sa se bucure an de an de un numar din ce in ce mai mare de vizitatori si expozanti, care sunt interesati sa-si dezvolte reteaua de colaboratori.
Tematica: articole pentru copii, jucarii, cadouri si suveniruri, bijuterii, cosmetice, decoratiuni de Craciun, obiecte de arta, imbracaminte, dulciuri, audio-video, electrocasnice, telefoane si accesorii GSM.

Craciunul este o stare de spirit. In copilarie oamenii o simt cu tot sufletul, apoi pierd cate ceva din ea, iar unii chiar nu mai sunt in stare să o regasească niciodată. Linistea, zambetul si bucuria din zilele premergatoare marii sarbatori crestine trebuiesc traite in suflet; de fapt, cel mai mare dar al Craciunului il reprezinta bucuria sufleteasca pe care ne-o aduce nasterea Domnului, pacea din inima, puterea de a ierta, de a-i ajuta si intelege pe cei din jur.
De aceea Scorpion va invita la Expo Christmas 2007 sa cumparati celor dragi un cadou de suflet!

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *