Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mos Craciun te invita la OneStop in Saptamana Jucariilor

50 de promotii in luna decembrie, Saptamana Jucariilor, cadouri-surpriza pentru toti clientii. Astfel se pregateste magazinul online OneStop pentru luna cadourilor. In luna decembrie, toate cadourile se gasesc intr-un singur loc. OneStop.

In luna decembrie, OneStop si-a propus sa devina locul de unde isi umple sacul Mos Craciun. Si asta la inceputul lunii, ca sa aiba timp sa imparta cadourile. Se numeste “Saptamana Jucariilor” (3-9 decembrie) si este perioada in care cele mai cautate jucarii din cele peste 450 din magazin, vor avea preturi reduse. “Pentru ca stim ca majoritatea parintilor alearga pe ultima suta de metri sa cumpere jucariile preferate pentru copilul lor, ne-am gandit sa le oferim ocazia ca la inceputul lunii sa comande rapid si comod aceste jucarii, din fata calculatorului.”, declara Viorel Balanoiu, Managing Partner la Shop Online SRL, compania care opereaza OneStop. OneStop a pregatit pentru toata luna decembrie nu mai putin de 50 de promotii, tocmai pentru ca fiecare client sa poata gasi produsele pe care vrea sa le daruiasca la un pret special, de Sarbatori. “Am pregatit 50 de promotii, de la jucarii pentru cei mici la telefoane, frigidere, masini de spalat, laptopuri, patine de gheata si aparate foto. Tinem neaparat sa le oferim clientilor nostri cele mai bune branduri si, de aceea, printre marcile promovate in luna decembrie se afla: Lego, Nokia, Daewoo, LG, Toshiba, Sony, Remington, Orion.”, declara Angela Atanasiu, Marketing Manager OneStop.

Pentru ca luna decembrie sa fie cu adevarat Luna Cadourilor, OneStop a pregatit pentru fiecare client un cadou-surpriza. Pentru a-si primi cadoul, tot ce trebuie sa faca este sa aiba o comanda valida pe site in perioada dintre Mos Nicolae si Mos Craciun.

Anul asta, chiar si Mos Craciun comanda cadourile online, de la OneStop. Pentru ca poate alege din peste 7000 de produse, iar comanda se face comod, din fata calculatorului, evitand cozile, aglomeratia si alergatura. Fii si tu un Mos Craciun modern si opreste-te la OneStop!

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *