metalshow

Scorpion prezinta oferta de Craciun

* Cele mai bune masini au acum la Scorpion cele mai bune preturi. In plus beneficiezi de 1 an CASCO gratuit si dobanda fixa pe toata perrioada contractului.
* Intotdeauna ti-ai dorit un Volkswagen – acum e momentul sa-ti iei si tu unul!

Polo – Mai mult decat un simplu autoturism

Autoturismul meu. Descoperiti variantele modelului Polo. Prin aspectul sportiv si dimensiunile interioare generoase, lasa o impresie buna nu doar in traficul urban. Dispune in mod suplimentar de numeroase optiuni care va fac viata mai placuta. Bucurati-va de o intalnire fascinanta.

Preturi incepand de la 7.665 Euro fara TVA. Rata de leasing de la 52,68 Euro / luna.*

Jetta – Dinamism fara compromisuri

Dinamica deosebita, design revolutionar, confort remarcabil. Experimentati modelul Jetta din toate perspectivele si prin toate aspectele fascinante ale acestuia. Imaginile impresionante din interior si tinuta exterioara remarcabila trezeste emotii autentice si transforma in realitate visele din lumea automobilelor. Bucurati-va de un drum parcurs cu modelul Jetta!

Preturi incepand de la 11.348 Euro fara TVA. Rata de leasing de la 77,99 Euro / luna.*

Passat – Cel mai confortabil Passat din toate timpurile

De acum va puteti redefini dorintele – modelul Passat va face viata mai frumoasa. Scopul sau: confort de top pentru o placere desavarsita la bord. Din acest motiv, toate detaliile au fost regandite. Rezultatul este un automobil care impune noi standarde prin oferta generoasa de inovatii. Bucurati-va de un lux care va deveni obisnuinta.

Preturi incepand de la 15.349 Euro fara TVA. Rata de leasing de la 105,49 Euro / luna.*

Tiguan – Un talent remarcabil

Noul Tiguan priveste cu mandrie in jur – iar aceasta pe buna dreptate. Se remarca prin capota alungita. Montantul frontal vertical. Pasajele late ale rotilor. Noul Tiguan demonstreaza intr-o maniera impresionanta punctele sale forte. Nimeni nu poate trece cu vederea acest pachet de muschi – pe strada sau pe teren accidentat.

Preturi incepand de la 17.098 Euro fara TVA. Rata de leasing de la 117,51 Euro / luna.*

Touareg – putere fara compromisuri

Pe teren accidentat, Touareg isi dovedeste adevaratul potential. Parcurge cu usurinta orice obstacol. Indiferent daca este vorba despre cursuri de apa, rampe spectaculoase sau santuri, Touareg se descurca fara probleme. La fel se comporta si in oras. Si nu numai…

Preturi incepand de la 27.698 Euro fara TVA. Rata de leasing de la 190,3 Euro / luna.*

Incheie un contract de leasing pana la 31 decembrie 2008 si primesti 1 an de CASCO cadou prin Porsche Leasing Romania! In plus, dobanda este fixa pe toata perioada contractului de leasing.

*
Rata de leasing este calculat la pretul fara TVA si nu include asigurarea CASCO. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom-ul Scorpion!

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *