free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza noi extraoptiuni promotionale pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

·    Noile extraoptiuni aduc  minute si SMS-uri in retea, minute nationale si internationale  la preturi speciale

Vodafone Romania a lansat noi extraoptiuni promotionale pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, care completeaza oferta speciala pentru sarbatorile de iarna.\

Pana la 31 decembrie 2008, noii utilizatori ai Cartelei Vodafone au la dispozitie inca doua extraoptiuni promotionale: – extraoptiunea 300+20, care ofera 300 de minute si 300 de SMS-uri in retea, 20 de minute pentru apeluri nationale si internationale catre orice retea fixa din Uniunea Europeana, cu 3,5 Euro credit / luna;
– extraoptiunea 450+30 include 450 de minute si 450 de SMS-uri in retea, 30 de minute pentru apeluri nationale si internationale catre retele fixe din Uniunea Europeana, cu 4,5 Euro credit / luna.

Minutele si SMS-urile incluse in cele doua noi extraoptiuni pot fi utilizate in urmatoarele 30 zile de la activare.

In aceasta perioada, clientii pot descoperi magia sarbatorilor de iarna in toate magazinele Vodafone din tara care ii asteapta cu decoratiuni de sezon, dulciuri, ceai, precum si numeroase surprize si cadouri. La activarea unui nou abonament, clientii Vodafone pot primi in dar un set pentru confectionarea unui om de zapada, o cana termoizolanta sau un set de colorat.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti, la 30 septembrie 2008.  Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienti in intreaga lume.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *