free download 78 travel guides written by experts

Scorpion, amfitrion al culturii vrancene

·    Scorpion sprijina aparitia unui nou volum de poezii al poetului Vasile Buruiana – „Calator pe drum de astri”
·    Distribuitorul Volkswagen pe judetul Vrancea este recunoscut drept principalul partener al evenimentelor culturale si artistice locale

Scorpion  isi continua activitatile de sprijinire a valorilor culturii vrancene si se implica in publicarea unui nou volum de poezii “Calator pe drum de astri”, volum semnat de catre poetul Vasile Buruiana. Dupa cum se stie, cu ocazia implinirii a 10 ani de dealership Volkswagen pe plan local, Scorpion a incheiat un parteneriat cultural cu Biblioteca Judeteana ’Duiliu Zamfirescu’ si Ansamblul Folcloric ’Tara Vrancei’ si a sustinut in toti acesti ani urmatoarele manifestari: Festival National de Muzica Usoara ’Florentin Delmar’, ‘Galele Teatrale Focsanene’, Festivalului-Concurs ’Barbu Lautaru’, Festivalului National de Comedie de la Galati, Revista Culturala ‘Athenaeum’, multe altele.
Volumul “Calatori pe drum de astri” este dedicat de catre autor  poetului Dumitru Pricop, numara 84 de pagini si contine 60 de poezii de-o sensibilitate debordanta.

Conform semnatarului prefatei acestei editii, domnul Marin Ifrim, poetul Vasile Buruiana este un “adept al prozodiei clasice, iubitor de neam si tara” si “nu se sfieste sa-si tuseze reperele sufletesti si morale, crede in viata, in dragoste, in suferinta si in tot ceea ce este caracteristic omului cu frica lui Dumnezeu in san. Citindu-i poeziile e ca si cum ai tine in palma sufletul acestui om bun si curat”.

Redam motto-ul acestui volum de poezii:
“Totu-n viata-i trecator
Ca si ploaia ca si vantul
Esti un simplu trecator
Care inconjori pamantul.”

Scorpion il felicita pe poet si ii ureaza de asemenea “drum lung si izvor cu apa rece”!

Inca din 1998 SCORPION  este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *