free download 78 travel guides written by experts

ING Bank te ajuta sa platesti facturile de utilitati

in mai putin de 20 de secunde, fara comision, fara stat la coada, fara timp pierdut la ghisee, in orice zi a saptamanii.

Serviciul Plati Express oferit de ING ofera clientului o solutie comoda, rapida si sigura prin care isi poate plati factura la utilitati in mai putin de 20 secunde.
Plata se face instant si fara comision in orice office ING folosind dispozitivul Plati Express si este foarte simplu de efectuat: dupa introducerea cardului, se scaneaza codul de bare al facturii, se confirma suma afisata si in final, se ridica chitanta.

ING Bank iti economiseste timpul

„Serviciul ING Plati Express vine in intampinarea clientilor foarte ocupati, care nu doresc sa piarda timpul la cozi pentru a-si plati facturile. Este cel mai rapid si usor de utilizat serviciu financiar de pe piata si poate fi folosit in oricare dintre officeurile ING”, declara Andrei Bogdan, Brand Manager ING Retail Romania.  

In functie de program sau de locul in care se afla, clientii ING au la dispozitie si alte servicii de plati fara numerar. Home Bank este serviciul de Internet Banking comod si la indemana, ce poate fi folosit de acasa sau serviciu. Oricand si oriunde exista un calculator cu acces la internet, ING Home’Bank te ajuta sa:
-verifici soldurile conturilor sau situatia creditelor ING
– efectuezi plati si transferuri in lei catre orice cont deschis la ING Bank sau alte banci din Romania.
– iti administrezi linia de credit ING Extra’ROL
– faci schimb valutar, fara comision
– verifici tranzactiile efectuate in ultimele 6 luni
Securitatea utilizarii este asigurata de dispozitivul Digipass ce genereaza cate o parola unica ori de cate ori utilizatorul acceseaza acest serviciu sau efectueaza o tranzactie.

Si facturile care nu au cod de bare pot fi platite in orice office ING prin serviciul Multimat. Mai mult, daca o plata este frecventa, asa cum este cea la factura telefonului mobil, clientul poate folosi serviciul My’Payments: acesta memoreaza cele mai frecvente 20 de plati si la repetarea lor, clientul trebuie sa completeze doar suma.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *