free download 78 travel guides written by experts

Scaderi de preturi la produsele Corel

Magazinul on-line www.azsoft.ro va ofera  produsele CorelDRAW Graphics Suite X4 si CorelDRAW Graphics Suite X4 Upgrade la un pret promotional.

CorelDRAW Graphics Suite X4 vă permite să abordaţi orice lucrare de grafică sau design cu încredere (logouri, ştampile, materiale de marketing, pagini web). Uneltele de precizie, compatibilitatea cu diferite formate, calitatea înaltă, vă ajută să transformaţi orice idee creatoare în rezultat profesional.

CorelDRAW Graphics Suite este folosit cu încedere de persoane particulare şi companii în toată lumea.

Noile tools-uri va ajuta sa realizati cel mai usor si rapid orice proiect de creatie, de la editarea formei paginii si poze lor, la ilustrare si vectorizare.

Puteti obtine aspectul dorit si compatibilitatea fisierelor pentru o usoara colaborare cu partenerii dvs. Noul modul de asistenta, realizat de experti, va ajuta sa porniti la lucru foarte repede. Profesionistii sau designerii incepatori cat si oricine doreste sa-si exprime creativitatea vor putea sa-si materializeze ideile intr-un mod profesionist : de la logo-uri si reclama pana la materiale de marketing complexe si creatii web care sa-ti ia ochii.

Pentru detalii accesati www.azsoft.ro

www.AZsoft.ro: Software de la A la Z! Magazin online de licente soft: Antivirusi, jocuri, aplicatii office, proiectare asistata, software educational si stiintific.Comod, avantajos si rapid .Livrare in toata tara.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *