Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Saxo Bank lanseaza un portal revolutionar de tranzactionare

care combina capabilitatile platformei premiate cu cele ale reyelelor sociale

· Saxo Bank este primul mare jucător din lumea financiară care mizează pe “social trading”
· Beta.TradingFloor.com este
primul portal de social trading din lume care oferă tranzacționări multi-asset
· Comunitatea va fi compusă din investitori reali și va oferi transparență deplină asupra performanței și istoriei lor în tranzacționare

Saxo Bank a lansat o nouă comunitate de social trading pentru investitori serioși – TradingFloor.com – în variantă beta. Portalul permite celor care tranzacționează în lumea întreagă să-și facă publice tranzacțiile și să le transforme în experiențe sociale.

Într-o declarație comună, cei doi fondatori și co-președinți Saxo Bank, Kim Fournais și Lars Seier Christensen, au afirmat:

“Am vrut să dezlănțuim forța peer-to-peer a jucătorilor din lumea întreagă, permițându-le să se conecteze online cu traderi experimentați, care li se aseamănă, sătui de informațiie venite de la oamenii de vânzări sau bănci”.

Pe noul site, disponibil la beta.tradingfloor.com, investitorii pot să-și împărtășească tranzacțiile, într-o comunitate în care performanța este verificată, deci traderii pot fi siguri de performanțele celor pe care îi urmează sau le copiază comportamentul tranzacțional. Saxo Bank, bancă globală de investiţii, specializată în tranzacţionări online şi investiţii pe pieţele financiare internaţionale, este primul mare jucător din lumea financiară care face o mișcare de o asemenea îndrăzneală în universul multi-asset de social trading online.

Kim Fournais și Lars Seier Christensen cred că acest portal va schimba regulile jocului:
“După ce am revoluționat tranzacționarea online, fiind primii care am “atacat” segmentul acesta în 1998, acum vrem să democratizăm accesul la tranzacționări și managementul fondurilor către toți cei care nu avut până acum acces la universul bursier. Permitem investitorilor să își facă publice tranzacțiile, să interacționeze, să posteze comentarii și strategii, să discute idei, să se urmeze unul pe celălalt și să-și imite comportamentul tranzacțional. Credem că acest lucru va schimba fundamental atitudinea investitorilor față de tranzacționarea de FX, CFD-uri, opțiuni, futures, titluri și acțiuni în viitor, transformând-o într-o experiență socială.”

“Pe noul TradingFloor.com, puteți vedea ce fac cu banii lor cei mai buni participanți la tranzacționări, în orice clasă de asseturi pe care o alegeți. Prezentăm în mod voit numai traderi autentici, cu conturi reale, trazancționându-și proprii bani, pentru a asigura comunitate de social trading pentru investitori serioși”, au mai spus Kim Fournais și Lars Seier Christensen.

Noul site TradingFloor.com oferă, de asemenea, o serie de date valoroase pentru trader, cum ar fi vești de pe piețe, date, informații utile și idei de tranzacționare din partea autorilor consacrați din departamentul de analiză al Saxo Bank. Un canal de informații va afișa în timp real date legate de sentimentul investitorilor de pe piață. Corespondentul britanic de la ITV News, multi premiat, Angus Walker, s-a alăturat Saxo Bank și va forma, împreună cu un alt nume “greu”, Owen Thomas, fost prezentator la Bloomberg și BBC World, echipa de transmisiuni TV proprii portalului Saxo Bank.

Intervuri cu co-președintele și co-fondatorul Saxo Bank, Kim Fournais și alți reprezentanți: //video.saxobank.com/secret/9207676/eaad2f662035e0b6a2baf9748d90488e
Povestea din spatele Beta.TradingFloor.com:
//video.saxobank.com/secret/9207677/920a1180efe25bf9d912d88cd5c3a60c

Bucuresti, 27.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *