free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank continua expansiunea internationala deschizand o reprezentanta la Moscova

Saxo Bank, bancă specializată în tranzacţionări şi investiţii online, anunţă deschiderea unei noi reprezentanţe în Moscova, pentru a răspunde unei cereri tot mai solide venite din partea investitorilor ruşi.

Deschiderea acestui birou este o mişcare strategică a Saxo Bank în planurile de întărire şi extindere a poziţiei de lider în furnizarea de soluţii pentru investiţiile şi tranzacţionările online. Reprezentanţa va acţiona ca un butic de brokeraj, oferind investitorilor din Rusia acces la o gamă amplă de pieţe şi instrumente prin platforma premiată de tranzacţionare a Saxo Bank.

Anul acesta au existat în Rusia premise favorabile dezvoltării, vânzările din retail crescând în ritm accelerat în august, ajungând la 7,8% creştere anuală. Şomajul a scăzut, în vreme ce salariile au crescut în medie cu 3,9%, lucru care s-a văzut în orice sector de retail, de la mărfurile de larg consum până la zona de produse de lux. Maturitatea crescândă a consumatorului şi sofisticarea au crescut segmentul HNW (high net worth – clienţi cu venituri mari) al pieţei, ceea ce a însemnat şi stimularea apetitului lor pentru risc şi a dorinţei de a-şi spori veniturile. Toate acestea se potrivesc profilului de investitor Saxo Bank.

Reprezentanţa din Moscova va fi condusă de nou numitul Chief Operations Officer, Igor Dombrovan, care declară:

"Succesul sustenabil este alimentat de felul în care te concentrezi pe fiecare client, iar noua reprezentanţă ne va permite să avem un acces mult mai bun la clienţii din Rusia. Piaţa rusească de retail a demonstrat o creştere solidă în ultimii ani, transformând acest sector în unul dintre cele mai active ale pieţei locale, aflată şi ea în plină dezvoltare. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltarea întregii economii, creşterea consumului, şi o piaţă tot mai bine structurată. Noul birou ne va permite să sprijinim şi educăm o piaţă în formare împreună cu o bază de investitori foarte sofisticaţi."

Kim Fournais şi Lars Seier Christensen, co-fondatori şi co-preşedinţi Saxo Bank, au spus:

"În timp ce deschiderea unei reprezentanţe la Moscova este o decizie care reflectă expansiunea noastră în Europa şi strategia noastră de dezvoltare, trebuie spus că acest lucru a fost mereu o prioritate pentru Saxo Bank. Rusia a fost mereu o piaţă bună pentru Saxo Bank deoarece clienţii ruşi sunt foarte sofisticaţi. Noul birou ne va permite să le oferim soluţii mai adecvate atât lor, cât şi clienţilor potenţiali din regiune."

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *