metalshow

SAPTE SERI va invita

să redescoperiţi formaţia Duran Duran

Cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber lansează suplimentul Duran Duran

Şapte Seri, partener al concertului formaţiei Duran Duran care va avea loc săptămâna viitoare la Sala Palatului, lansează pe data de 12 Octombrie 2006  suplimentul oficial al evenimentului, care va conţine informaţii referitoare la formaţia Duran Duran.

Pe lângă biografia trupei, în supliment va fi prezent şi un interviu al formaţiei acordat în exclusivitate revistei Şapte Seri. Concertul este organizat de EMAGIC ENTERTAINMENT.

Exponentă a curentului new-wave, alături de Depeche Mode, Frankie Goes to Hollywood, Tears for Fears şi New Order, Duran Duran este una dintre cele mai apreciate şi longevive trupe din istoria muzicii: o carieră de peste 25 de ani, mai mult de 70 de milioane de albume vândute în întreaga lume, 18 single-uri în topul Billboard 100 şi treizeci în Top 40 UK!     

După 28 de ani de la înfiinţarea Duran Duran, cei 5 membri din formula originală s-au reunit în 2001 pentru a înregistra un nou album, „Astronaut”. În acelaşi stil unic şi inconfundabil, materialul lansat în 2004 s-a bucurat de un succes fenomenal, atât la public, cât şi la critici, fiind caracterizat drept „ un Duran Duran clasic pentru noul mileniu”.

“Dorim să le oferim cititorilor noştri nu numai informaţii pertinente şi de actualitate, ci şi să le trezim interesul pentru cele mai reprezentative evenimente culturale. Cititorul Şapte Seri este tânăr, educat şi doritor de manifestări culturale valoroase. Noi venim în întâmpinarea acestor dorinţe, prin susţinerea mediatică a unor proiecte importante, precum concertul trupei Duran Duran în România”, declară Andras Kovacs, Director General Şapte Seri.  

Bucuresti, 13.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *