free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE lanseaza XtendTV

Urmărește programele TV favorite oriunde în lume!

Furnizorul de top pentru plăci grafice, SAPPHIRE Technology a lansat o nouă placă TV tuner specială – SAPPHIRE HD 5570 XtendTV.

Placa SAPPHIRE HD 5570 XtendTV este o placă grafică PCI-Express pe un singur slot cu 1GB de memorie GDDR5 și ieșiri HDMI și DVI – și un TV tuner programabil încorporat. Conectat la o antenă standard TV, acesta va recepționa și va decoda toate posturile locale gratuite precum și posturile radio*. Exact ca pe un TV tuner standard, utilizatorul poate urmării emisiunile TV pe calculator utilizând Media Center – poate înregistra, salva și reda programele oricând dorește.

Dar XtendTV face mult mai multe. Instalând softul FlexiStream pe calculator, acesta se transformă într-un server de streaming(emițător) pentru a permite utilizatorului să își urmărească emisiunile preferate pe orice alt PC sau laptop din lume unde are instalat clientul XtendTV**.

Având la bază tehnologiile FlexiTV și FlexiStream de la Mirics, soluția SAPPHIRE XtendTV se folosește de capacitatea sa de Procesare Paralelă Accelerată(procesare de flux) de pe cipul graphic HD 5570 încorporat, pentru a decoda semnalele TV ușor și pentru a comprima fluxul de date pentru vizualizare pe internet.

Fără probleme de licență sau IP!

Cu ajutorul SAPPHIRE Xtend TV poți urmări programele pe propriul calculator – trimise prin internet direct către tine – așa că nu există blocaje care să îți interzică acest lucru oriunde te-ai afla.

SAPPHIRE HD 5570

HD 5570 este membru al seriei SAPPHIRE HD 5000 care este suportat de driverul de accelerare grafică certificat DirectX 11 WHQL AMD Catalyst. Această generație hardware susține toate componentele cheie ale Microsoft DirectX 11 inclusiv instrucțiuni DirectCompute 11, Teselare hardware și comunicare multi-thread cu unitatea de procesare a sistemului. Suportă de asemenea Procesarea Paralelă Accelerată, care crește viteza de răspuns a aplicațiilor cum ar fi transcodarea video și proiecte de redare grafică prin executarea instrucțiunilor direct pe arhitectura GPU pentru a nu mai încărca CPU-ul.

Ideali pentru toate aplicațiile media, toți membrii seriei SAPPHIRE HD 5570 au un UVD (Unified Video Decoder) încorporat hardware ce reduce considerabil încărcarea CPU-ului și asigură decodare lină pentru conținut Blu-ray™ și HD DVD pentru ambele codecuri VC-1 și H.264, precum și pentru fișiere Mpeg. La seria SAPPHIRE HD 5000, UVD a fost îmbunătățit pentru a putea decoda simultan două fluxuri video de 1080p HD și reda în același timp video HD cu modul Windows Aero activat. Suportă HDMI 1.3a cu Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio.

Despre tehnologia Mirics

Mirics FlexiTV este un receptor multi-standard broadcast TV pentru computerele personale și dispozitivele portabile cu procesor. Folosindu-se de procesorul computerului pentru demodulare, orice standard digital TV și radio poate fi recepționat, rezultând astfel o platformă receptoare optimizată multi-standard. Acest aspect asigură flexibilitate maximă pentru standarde, și astfel un singur design hardware este sufficient pentru recepție la nivel mondial de radio și TV.

FlexiStream™ reprezintă o extensie inovativă pentru platforma FlexiTV. FlexiStream folosește un home-server FlexiTV-autorizat (cum ar fi un PC desktop) pentru recepție locală, vizualizare și înregistrare a conținutului live. Software-ul server FlexiStream permite apoi re-formatare activă și transmisie prin IP a emisiunilor live sau înregistrate în prealabil către un dispozitiv portabil ce are instalat clientul FlexiStream – oriunde în lume.

Notă* – DVB-T doar la lansare.
Notă** – Alte aplicații portabile în cercetare.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *