free download 78 travel guides written by experts

Samsung este cel mai premiat brand la IDEA 2015

Printre cele opt premii obținute se numără unul de aur, trei de argint și patru de bronz

Samsung Electronics Co., Ltd. a fost cel mai premiat brand anul acesta la International Design Excellence Awards (IDEA) 2015, una dintre cele mai importante competiții de design de produs, care premiază inovația și creativitatea.

Produsele care au obținut premii în acest an aparțin mai multor categorii: de la electrocasnice până la accesorii pentru smartphone-uri sau dispozitive de realitate virtuală, precum Gear VR. Noua mașină de spălat vase și husa LED Flip Wallet au fost și ele premiate, consolidând angajamentul Samsung pentru inovație constantă.

„Samsung va continua să ofere utilizatorilor produse cu un design inovator menite să le îmbunătățescă viața,” a declarat Boo-Keun, CEO și președinte Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Produse premiate:
· NX mini – Camera foto mirrorless cu obiectiv interschimbabil are o grosime de 22,5 mm și o greutate de 158g. NX mini dispune de un design simplu și clasic.

· Mașina de spălat vase WaterWall – Mașina de spălat vase introduce un sistem inovator de tipul perdea de apă care ajunge în toate colțurile interioare, fiind mai eficient decât jeturile rotative. Mai mult, tava Flextray din cauciuc asigură o curățare optimă pentru tacâmuri și ustensile pentru gătit și poate fi îndepărtată cu ușurință din interiorul mașinii de spălat.

· Husa LED Flip Wallet – Prima husă pentru smartphone care afișează informații și mesaje de pe smartphone prin ecranul LED.

· Digital Appliance Design Philosophy Framework – Kitul ce promovează direcția de design a electrocasnicelor Samsung.

· Gear VR – Dispozitivul pentru realitate virtuală care funcționează cu smartphone-ul Samsung Galaxy S6 și poate fi controlat cu ușurință printr-o interfață tactilă. Designul ergonomic le permite utilizatorilor să folosească dispozitivul într-un mod confortabil oriunde și oricând.

· Wireless Audio 360 portable – Sistemul audio wireless care propagă sunetul în toate direcțiile datorită formei circulare are și un design elegant, potrivit oricărui spațiu.

· Personal cooler – Un dispozitiv mobil de răcire care poate fi mutat cu ușurință și care nu are nevoie de o unitate montată în exterior pentru a funcționa.

· Cuptorul cu microunde Hotblast™ – Forma inovatoare a cuptorului cu microunde, sticla neagră și ramă subțire îi oferă cuptorului un design elegant.

În plus, alte 31 de produse Samsung au ajuns pe lista finală de propuneri. Printre acestea se numără și televizorul curbat Samsung SUHD TV (S9W) cu un raport de aspect 21:9 și design elegant. Asemenea unei opere de artă, ecranul lui S9W este așezat pe un cub realizat cu măiestrie din metal.

De asemenea, imprimanta Samsung Smart UX Center le permite utilizatorilor să editeze documente cu ușurință, datorită funcțiilor sistemului de operare.

Pe pagina www.samsung.com puteți citi mai multe detalii despre valorile și cultura Samsung.

Bucuresti, 26.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *