metalshow

Sambata, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania”: Povestea incredibila

a lui Patrick Specialu’ din Paris, sambata, la “Asta-i Romania!”

Sambata, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!”, emisiunea prezentata de Mihai Ghita, il vom cunoaste pe Petrica Dorle, cunoscut ca Patrick Specialu’, romanul care a uimit Parisul cu averea sa, dar si cu stilul sau de viata.

Originar din satul Certeze, din judetul Satu – Mare, Patrick conduce acum bolizi de sute de mii de euro, pe care ii scoate din garaj in functie de anotimp, imbraca cele mai scumpe haine si poarta bijuterii exclusiviste, pe care omul de rand nici in zece vieti nu si le-ar permite.

Patrick Specialu’ traieste la Paris, intr-o vila situata intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale orasului, si spune ca Franta i-a adus succesul in afaceri. Pentru o iesire in oras, Patrick incepe pregatirea cu cateva ore inainte, alegandu-si haine si accesorii dintre cele mai scumpe si asortate. Nu degeaba se spune ca e . Pana si ochelarii de soare, facuti la comanda, sunt suflati cu aur.

“Daca sunt invitat la evenimentul unei firme, ma imbrac cu tinute ale respectivului brand. Cum altfel? Daca nu ma mai invita dupa-aia daca vin imbracat cu altceva?”, spune Patrick.

Sambata, vom putea vedea cum il privesc francezii pe Petrica al nostru, cum a reusit romanul sa faca atatia bani in una dintre cele mai mari Capitale ale lumii, dar si cum decurge o zi din viata “neobisnuita” a acestuia.

Nu ratati sambata, de la ora 20:00, emisiunea “Asta-i Romania!”, moderata de Mihai Ghita, numai la Kanal D.

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *