free download 78 travel guides written by experts

Sâmbătă, de la 20:30, Pro TV a pregătit o ediție Jocuri de celebritate specială

Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel și Marcel Pavel se pregătesc de noul an în sufrageria lui Bobonete!

Ce a rugat-o Mihai Bobonete pe Mihaela Rădulescu atunci când a invitat-o la Jocuri de celebritate? La ce visa Octavian Strunilă atunci când era adolescent? Cui îi spune Busu să piardă vremea? Cum sunt înrudiți Bobo, Mihaela Rădulescu și Octavian Strunilă? Care este culoarea preferată a Mihaelei? Care este sfatul pe care i-l dă Monica Anghel lui Bobo? Cum cântă Marcel Pavel la tobe?


Sâmbătă, 31 decembrie, de la 20:30, numai la Pro TV, Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă vor reuși să afle de la invitații lor cele mai amuzante secrete și povești! Jocuri de celebritate a pregătit, în ajunul Anului Nou, o ediție specială, cu invitați de seamă: Mihaela Rădulescu, Monica Anghel, Florin Busuioc și Marcel Pavel!

Distracția este garantată, iar fiecare probă prin care vor trece invitații a fost gândită special cu tematică de Revelion. Vom afla cum dansează Mihaela Rădulescu Lambada și Tango, ce dorințe are Mihai Bobonete de la noul an și ce piesă celebră din repertoriul Loredanei a compus Florin Busuioc!

Sâmbătă, 31 decembrie, de la 20:30, Pro TV aduce distracția și voia bună la un nou nivel! La Jocuri de celebritate, sufrageria lui Bobo a fost pregătită pentru oaspeții care le vor cânta împreună La mulți ani tuturor românilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *