Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Sacrificiul”, vol. 2 din seria „Eve” de Anna Carey la Editura Leda

EVE
CARTEA A DOUA
SACRIFICIUL
de Anna Carey

Traducere din limba engleză de: Shauki Al-Gareeb şi Bogdan-Alexandru Sasu
Nr. pagini: 320
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată
Preț: 34,90 lei

Preț redus 25%: 26,18 lei

IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.

Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.

Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!

"O aventură captivantă, de neuitat, şi o nouă imagine, plină de prospeţime, a ceea ce înseamnă adevărata dragoste." ─ LAUREN KATE

EVE
Cartea întâi din seria EVE

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI

Recomandat de: KISS fm, BRAVO GIRL!

Anna Carey a studiat literatura și scrierea creativă la Universitatea New York și deține un Master de la Brooklyn College. În prezent locuiește în Los Angeles.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *