Shadow

Saatchi & Saatchi + The Geeks și FORTUNA aduc mai multe victorii pentru suporterii Echipei Naţionale de Fotbal

Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează campania de comunicare a parteneriatului încheiat între FORTUNA şi FRF, prin care casa de pariuri a devenit sponsor al Echipei Naţionale de Fotbal.

În centrul comunicării este plasat suporterul echipei naționale, reprezentat simbolic de Dan Stroe, un personaj fictiv, care a fost mereu alături de jucătorii echipei naționale și care merită să se bucure mai mult de victorie, indiferent de rezultatul de pe teren:

„Miza briefului a fost să răspundem la întrebarea din mintea suporterilor «Încă un sponsor la echipa națională. Ok, dar cu ce mă ajută asta pe mine?». Promisiunea «Mai multe victorii pentru suporteri» este, de fapt, o misiune asumată de brand. Cu această promisiune, Fortuna va aduce suporterilor echipei naționale, prin fiecare inițiativă de comunicare și prin produsele dedicate parteneriatului, victorii mai mici sau mai mari, unele pragmatice, specifice produsului: cote speciale, bonusuri dedicate; altele, emoționale, legate de echipa națională, cum ar fi: întâlniri cu jucătorii, excursii cu avionul echipei la meciurile din deplasare, tricouri cu autografe și multe altele. Indiferent de rezultatul de pe teren, suporterii conectați la meciul echipei naționale trebuie să se bucure de o victorie oferită de Fortuna.” (Vlad Petre, Brand Communcation Director – Saatchi&Saatchi + The Geeks)

„Pentru noi, contractul cu Echipa Națională este un parteneriat semnat în trei: FORTUNA,  FRF și suporterii echipei naționale. Campania de comunicare pune în centru suporterul echipei naționale cu toată pasiunea şi dedicarea lui. Noi la FORTUNA vom face tot posibilul să le oferim cât mai multe motive să se bucure mai des. Vă lansăm invitația să ne întâlnim pe nationala.efortuna.ro și, bineînțeles, pe stadion, la meci.” (Bogdan Lebu, Marketing Manager – FORTUNA)

fortuna_mai-multe-victorii
Campania include execuţii TV, BTL, instore, PR şi digital.

Echipa FORTUNA: Bogdan Lebu – Marketing Manager, Bogdan Sonea – CRM & Casino Manager.

Echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks: George Ilițoi – Copywriter; Ion Altieri Constantin – Designer; Rafaela Beldie – Group Creative Director; Paul Foltache – Senior Web Developer; Andreea Adamescu – Brand Communication Executive; Vlad Petre – Brand Communication Director; Costin Radu – Managing Director și Head of Creative Planning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *