free download 78 travel guides written by experts

Revoluție muzicală în Piața Universității

Piața Universității a explodat marti seara, când băieții de la Fly Project au urcat pe scena Zilei Europei, fiind cunoscuți în lume pentru cele mai tari petreceri, cu hituri în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și o energie incomparabilă.

“Nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Sigur că ne simțim onorați și fericiți că oamenii iubesc muzica noastră în țări din toată lumea, însă acasă sunt locurile și oamenii pe care îi iubim cel mai mult” spune Tudor de la Fly Project.

Deși au cantat destul de târziu, iar ploaia și frigul pătrunzător nu erau deloc ușor de suportat, oamenii au stat până la final, cântând toate hiturile Fly Project, de la Toca Toca la Like A Star, piese care au înconjurat Pământul și au impresionat de la oameni de rând la personalități marcante precum Vladimir Putin sau celebrul jucător Cristiano Ronaldo.

dame_fly-project
Pe langa programul incarcat de concerte in tara, dar si international, Fly Project promoveaza si noul single “Dame”, pentru care au lansat de curand versiunea explicita special pentru cluburi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *