free download 78 travel guides written by experts

S-a relansat portalul paginialbe.ro – cartea de telefon a abonatilor Romtelecom

Pagini Aurii SA anunţă relansarea motorului de căutare www.paginialbe.ro cu o noua înfăţişare si funcţionalităţi îmbunătăţite, în care utilizatorii pot găsi informaţii actualizate despre abonaţii Romtelecom.

Începând cu un logo realizat special pentru noul site, imaginea site-ului reflectă simplitate şi claritate. Design-ul este intuitiv, mai uşor de folosit, păstrând în acelaşi timp o căutare avansată după tipul de abonat (persoane fizice, companii sau instituţii), judeţ, stradă, număr etc.

Noutăţile noii versiuni a site-ului includ redarea audio a numerelor de telefon publicate, generarea unui QR code pentru fiecare abonat pentru scanarea informaţiilor aferente cu ajutorul telefoanelor mobile ce deţin aceste capabilităţi si multiple tipuri de rafinări ale rezultatelor căutării. În plus, vorbitorii de limba engleză au la dispoziţie o interfaţă specializată.

Site-ul paginialbe.ro a fost lansat pentru prima oară în 1997, monitorizat de BRAT prin SATI.

Parteneriatul tradiţional Pagini Aurii – Romtelecom pentru furnizarea informaţiilor despre abonaţii telefonici a fost extins recent: apelând serviciul 118.932 şi solicitând informaţii, operatorii Romtelecom vor căuta în baza de date a paginiaurii.ro, recomandând companiile găsite.

Produsele Pagini Aurii sunt recunoscute drept surse de informaţie de încredere la nivel naţional, cu un conţinut de calitate şi la zi.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, deţinând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european în publicarea de ghiduri de informaţii business la nivel local.

În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex, construit pentru a oferii utilizatorilor săi căutari cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Aurii, Contact B2B şi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 19 ghiduri locale cu o circulaţie de peste 850.000 copii, furnizând informaţii în mediul tipărit, online precum şi aplicaţii multimedia.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *