free download 78 travel guides written by experts

Ruby, incurajata de bunica ei sa mearga la un concurs de talente

Ruby este una din vedetele care vor urca pe scena super show-ului „Next Star” în ediţia specială de joi, de la 20:30, la Antena 1, în care prichindeii emisiunii vor cânta alături de marii artişti din România. După ce a înregistrat audienţe record, cel de-al treilea sezon al emisiunii se încheie cu o ediţie specială în care cele mai puternice şi speciale voci din industria muzicală românească se întâlnesc la „Next Star”.

Frumoasa artistă, concurentă în show-ul verii „Splash! Vedete la apă” a acceptat invitaţia lui Dan Negru de a urca pe scena „Next Star” alături de Catinca, fostă concurentă. Artista a mărturisit că este o mare fană a emisiunii, cu atât mai mult cu cât bunica sa a tot încercat să o convingă să participe la show: „I-am explicat bunicii că acest concurs este pentru copii, nu pentru oameni mari, dar îi place atât de mult încât vine la mine în fiecare săptămână să-mi spună ce copii talentaţi a mai văzut. Sunt sigură că va fi extrem de fericită să mă vadă pe scena ”, povesteşte Ruby.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Next Star” în ediţia specială de joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii îi vor putea vedea pe cei mai talentaţi prichindei din România pe scenă alături de marii artişti din industria muzicală românească. Printre vedete se numără Anda Adam, Keo, Andrei de la Alb-Negru sau Paula Seling.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *