free download 78 travel guides written by experts

Rubrica saptamanala destinata studentilor in matinalul TVR 1

Săptămânal, la România, zi de zi, studenţii şi viitorii studenţi află despre viaţa românilor care studiază la universităţi din afara ţării

De mâine, 4 noiembrie, săptămânal, în programul matinal al TVR 1, studenţii şi viitorii studenţi pot afla, la rubrica „Studenţi afară”, despre cum se studiază, ce costuri implică, ce programe de învăţământ au universităţile din străinătate în care au fost admişi români.

Realizatorul rubricii, studentul Valush Constantin, intră în direct pe Skype cu un student român care îşi face studiile la o universitate din Europa şi îi va ajuta pe telespectatori să-şi facă o idee despre viaţa acestor studenţi. La ora 9.30, realizatorul rubricii, împreună cu interlocutorul său, vor oferi informaţii de la cum se obţine o bursă la respectiva universitate până la programa de cursuri, dar şi care este costul transportului pentru studenţi sau al unei seri cu prietenii în oraş.

Primul invitat al rubricii „Studenţi afară” este un român care a ales să studieze la Bruxelles. Comparaţii între sistemele de învăţământ de afară şi de la noi, în prima ediţie a rubricii – mâine, 4 noiembrie, la România, zi de zi.

Despre România, zi de zi

Din 19 septembrie, Luciana Giurea şi Cătălin Fartaeş trezesc telespectatorii TVR 1cu un matinal dinamic, informativ, prietenos – România, zi de zi, transmis în direct, de la opt la zece. Ei aduc la prima oră a dimineţii ştiri, informaţii, sfaturi, reţete şi poante, numai bune să începi cea mai bună zi… în fiecare zi… de luni până vineri, cu TVR 1. Jakob Hausmann pregăteşte o reţetă bazată pe ingredientele aflate în frigiderul unui telespectator (fotografiile martor cu frigiderul conţinând respectivele ingrediente). La sfârşitul sezonului, una dintre pozele selectionate aduce unui telespectator norocos o bucătărie complet utilată.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *