Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Rubin 2000 aduce oferte speciale saptamana aceasta la gravura, stampile si cercei medicinali

Rubin 2000Rubin 2000 se implică, pentru al patrulea an consecutiv, în campania Black Friday şi vine cu oferte speciale la materiale şi servicii de gravură, ştampile, pixuri cu ştampilă şi accesorii şi la cerceii medicinali.  Compania continuă astfel să vină în întâmpinarea clienţilor cu oferte atractive, adaptându-se în fiecare an noilor tendinţe şi cerinţelor pieţei. Oferta de Black Friday (//rubin2000.ro/images/black_week.pdf) a Rubin 2000 din 2015 este cea mai mare, incluzând cele mai multe produse şi cele mai avantajoase reduceri de până acum. Oferta specială este valabilă până pe 27 noiembrie, ora 24:00.

Pentru partea de gravură, Rubin 2000 oferă *discount de 40% la toată gama de produse:

  • materiale de gravură laser&mecanică de la Rowmark şi Trotec;
  • profile din aluminiu pentru perete şi birou de la Rowmark;
  • magneţi pentru ecusoane de la Rowmark;
  • medalioane pentru animale marca Rowmark;
  • soluţii pentru marcare laser Thermark şi Cermark;

*discount de 20% la trofeele din sticlă pentru personalizare laser.

Pentru partea de ştampile, distribuitorii beneficiază de un discout de 30% la toată gama de produse:

  • TRODAT (Professional – ştampile pentru text, Printy – ştampile de birou, Mobile Printy, datiere şi numărători, tuş ştampile, tuşiere de birou, timbru sec şi accesorii, consumabile);
  • HORRAY/REINER (Inseriatoare automate, tuşuri);
  • HERI (pixuri cu ştampilă, pixuri pentru personalizare laser şi accesorii pentru pixurile cu ştampilă Heri);
  • ALPHA (tuşuri pentru aplicaţii speciale: metal, plastic, textile, oţel, lemn, ouă, produse congelate, produse alimentare, brânză etc.).

Oferta include o gamă variată de dimensiuni şi de culori ale carcasei şi ale tuşierei.

Tot până pe 27 noiembrie, clienţii beneficiază şi de o reducere de 35% la toate modelele de cercei Studex si -10% la oricare echipament 75 sau 993 şi la toate consumabilele.

Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi oferite pe site-uri. Comenzile se achită cash sau cu OP în avans, iar oferta este valabilă până 27 noiembrie (ora 24:00).

„Am urmărit modul în care au fost primite ofertele noastre de Black Friday si, de la un weekend prelungit în alţi ani, am venit cu o ofertă de 5 zile în 2015. De asemenea, urmărind tendinţele internaţionale şi pe cele locale am inclus o gamă mai mare de produse în această campanie pentru toate segmentele de piaţă în care este prezentă Rubin 2000” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000.

Rubin 2000 este importator şi distribuitor pentru o paletă mare de produse domeniul ştampilelor, echipamentelor laser, materialelor pentru publicitate şi signalistică pentru companii producătoare.

De asemenea, Rubin 2000 importă şi distribuie pe piaţa din România şi ambalaje, panouri şi accesorii pentru bijuterii (RubinShop.ro).

Fiecare domeniu de activitate al firmei se desfăşoară separat, ca o firmă de sine-stătătoare.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *