free download 78 travel guides written by experts

Roz Townsend in Romania

Binecunoscuta Roz Townsend, trainer de succes în domeniul comunicării şi autoare a volumului “Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” (Curtea Veche Publishing, 2009) va veni pentru prima oară în România pentru a susţine un eveniment interactiv pe data de 2 iulie 2012, eveniment ce va include şi o sesiune de autografe.

Întâlnirea, organizată de Curtea Veche Publishing împreună cu Revista CARIERE, este dedicată tuturor celor interesaţi de dezvoltarea profesională prin îmbunătăţirea abilităţilor de susţinere a unei prezentări şi va avea loc la Godot Café-Teatru (Strada Blănari, nr. 14, Bucureşti, sector 3) începând cu ora 18.30. Întrucât locurile sunt limitate, participarea se face pe bază de rezervare prin trimiterea unui e-mail pe adresa bogdana.popa[at]curteaveche[punct]ro. Toate discuţiile vor avea loc doar în limba engleză. 

Roz Townsend este renumită în Australia și Asia pentru activitatea sa de profesoară și coach. În cadrul trainingurilor sale, îi ajută pe oameni să înțeleagă modul în care raționează și fac alegeri în viață. Lucrează atât cu grupuri, cât și individual, învățându-i pe clienții săi să-și stabilească scopuri bine definite și realiste.

Activitatea de profesorat a lui Roz Townsend este vastă, mergând de la instruirea preșcolarilor și până la susținerea de cursuri universitare. În plus, asigură servicii de consultanță pentru afaceri și instituții superioare de învățământ pe problematici ca învățarea accelerată și cititul rapid. Unii dintre clienții săi sunt: University of Southern Queensland, Pasminco, Uncle Ben’s of Australia, Shell, Charles Sturt University etc.

Townsend e renumită, pe plan internațional, ca trainer, orator și autoare. Cărțile sale se bucură de o largă apreciere, fiind traduse și disponibile în China, Turcia, Slovenia, Croația și Noua Zeelandă.

“Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” este o carte care vă învață, înainte de orice, să vă expuneţi ideile și mai ales să îi convingeţi pe cei din jur să vă ajute să le concretizaţi. Pentru că, indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate, dacă nu-i convingeți pe ceilalți de lucrurile în care credeți, acestea se vor pierde. Dincolo de sfaturile privind susținerea unei prezentări excelente, autoarea îndeamnă și la dezvoltare personală. Succesul este de partea celor care se înțeleg bine cu cei din jur și care sunt perfect conștienți de cum sunt percepuți de aceștia. Într-un stil simplu și accesibil, această carte promovează abilitățile de organizare, pregătire, practică și dezvoltare, prin exerciții și exemple grăitoare. Un volum cuprinzător, cu ajutorul căruia veţi susține prezentări convingătoare și deosebite.

Volumul este disponibil la preţul de 18 lei pe site-ul www.curteaveche.ro.

Bucuresti, 22.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *