Roxana Ciuhulescu aleargatoare de maraton

Cine poate acoperi o distanta enorma, 42 de kilometri, mai bine decat Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din lume? Daca exista vreun raspuns la aceasta intrebare, românii il vor afla pe 24 iunie, la Poiana Brasov, unde va avea loc a doua editie a ”Maratonului DHL Stafeta Carpatilor”. Evenimentul, organizat si sustinut de compania internationala de curierat, isi propune sa ajute Asociatia Noi Orizonturi – Familia la modernizarea celor 8 centre care au in grija 1.200 de copii ce sufera de autism, sindromul Down, deficiente de vorbire, dyslexia sau traume emotionale.

Pro TV isi va inscrie la ”Maratonul DHL Stafeta Carpatilor” o echipa formata din 6 vedete, printre care, se va afla cu siguranta prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu. ”D-abia astept s-alerg prin munti. N-am mai participat pana acum la un maraton, nici chiar in sistemul de stafeta, dar era timpul sa bifez si o astfel de incercare, mai ales ca, astfel, pun si eu umarul sa ajutam niste copii care chiar au probleme. Si daca as alerga pentru un singur zambet de-al lor si tot ar merita cu varf si indesat! Cat despre echipa Pro TV, inca nu este definitivata. Am cateva promisiuni si sper sa o conturam in cateva saptamani. Obiectivul principal? Nu e victoria. Vrem sa fim acolo unde e nevoie de ajutor”, explica Roxana Ciuhulescu, una din vedetele pentru care joggingul este o componenta nelipsita din programul saptamanal. Mai mult, prezentatoarea Pro Motor, rememoreaza momentele in care a avut grija de alti copii loviti de destin. ”A trecut cam un an si jumatate de cand am fost foarte aproape de o casa de copii. Impreuna cu mama am facut pungute cu cadouri pentru 100 de orfani si copii bolnavi de SIDA. Si apoi, de-a lungul vremii, am gasit tot felul de sponsori care sa ajute si ei. Pe unul dintre copii, un baietel de 3 zile, l-am si botezat de Sfantul Dumitru. Din pacate, Dimitris, a murit la 3 luni din cauza unei pneumonii”, adauga Roxana Ciuhulescu.

Pe 24 iunie, la Poiana Brasov, pe langa vedeta Pro Motor, vor fi prezente mai multe celebritati care sprijina maratonul caritabil. Printre ele, o fosta mare atleta, vicecampioana mondiala si olimpica Violeta Beclea-Szekely. ”Am fost si in 2005, la <<Maratonul DHL Stafeta Carpatilor>>, alaturi de sute de români langa care m-am simtit mandra ca am putut ajuta niste copii care au cu adevarat nevoie de ajutor. Sper ca,in fiecare an, numarul participantilor sa creasca astfel incat si donatiile pentru micuti sa fie mai mari”, marturiseste Violeta Beclea-Szekely.

DHL este liderul pieţei globale de curierat rapid, specializat în furnizarea de soluţii inovative, adaptate, provenind dintr-o singură sursă. DHL oferă expertiză în transportul expres, terestru sau aerian şi în soluţii logistice, combinând perfecta cunoaştere a pieţei internaţionale cu specificul celei locale. Reţeaua globală DHL uneşte peste 220 de ţări din întreaga lume. Peste 285.000 de angajaţi se ocupă de furnizarea de servicii rapide şi competitive care depăşesc aşteptările clienţilor companiei. DHL este o companie deţinută în proprţie de 100% de Deutsche Post World Net.

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *