Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GECAD ePayment sponsorizeaza ISDEF 2006

GECAD ePayment a fost prezent cu Avangate, platforma de comert electronic pentru distributia de software, la conferinta ISDEF (Forumul Independent al Dezvoltatorilor de Software) de anul acesta din Moscova. ISDEF reprezinta un eveniment asteptat de dezvoltatorii si producatorii de software atat din Rusia cat si din tarile invecinate, dar si de cele mai importante companii din industria software.

Cea de-a 5-a editie a conferintei internationale, ISDEF 2006, a adunat peste 200 de participanti din 12 tari. Urmarind tema principala a evenimentului si anume marketing-ul si vanzarea de software in tarile Europene, GECAD ePayment a sustinut o prezentare despre strategiile de web marketing viabile din punct de vedere financiar pentru producatorii de software.
GECAD ePayment se afla pentru prima data in postura de sponsor al unui eveniment din Rusia, iar solutia Avangate a fost foarte bine primita de autorii si distribuitorii de software prezenti la conferinta. Pachetul aditional de servicii de online marketing oferit de GECAD ePayment prin solutia Avangate s-a dovedit inca o data a fi foarte atractiv si o alternativa reala pentru multe dintre solutiile deja consacrate.

Mai multe informatii despre solutia Avangate pot fi gasite pe: www.avangate.com

Pentru a descarca prezentarea sustinuta de GECAD ePayment la ISDEF si a vedea oferta speciala a solutiei Avangate pentru participantii la conferinta vizitati urmatorul link: www.avangate.com/events/

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *