Shadow

Rowenta Air Force™ 360, aspiratorul vertical performant pentru zile frumoase în familie

Abia a început săptămâna iar copiii fac deja planurile de weekend. Skating, plimbări în parc, picnicuri. Le asculți propunerile și refuzi politicos invitația! Nici de data aceasta nu le poți fi alături pentru că lista cu activitățile casnice are un singur obiectiv – curățenie!

The challenge is on! Fii inventivă și menționează pe un bilețel Air Force™ 360 – aspiratorul vertical 3 în 1 de la Rowenta și surpriza va fi pe măsură: casă lună și distracție la cote maxime!

Aspirator vertical Rowenta Air Force™ 360

Descoperire de proporții

Ca niște cercetași adevărați, ștrengarii încep căutarea pe internet. Satisfacția este uriașă când citesc review-urile aspiratorului Rowenta Air Force™ 360. Îl salvează în wishlist, memorează caracteristicile acestuia și le dezbat la o șuetă cu tati .

‘’Este super cool!’’ Aspiratorul 3 în 1, Rowenta Air Force™ 360, asigură performanțe ridicate pe parchet, gresie sau covoare. Acesta este prevăzut cu o perie motorizată Power Slim, cu până la 6500 de rotații pe minut, ce maximizează eficiența de aspirare. Datorită ledurilor integrate în perie, curățenia la 360° nu mai este un task dificil – praful acumulat în spatele obiectelor de mobilier va fi detectat și reținut rapid. Punct ochit, punct lustruit!

Suprafețe verticale? Good to go!? Îndepărtează peria Power Slim, apelează la cea încorporată de la capătul tijei metalice, iar pereții și tavanul vor fi aspirați și protejați de eventualele zgârieturi.

Praful depus pe mobilă sau scări va fi de acum doar o amintire! Rowenta Air Force™ 360 se transformă rapid într-un aspirator puternic de mână, gata să îți sară în ajutor oricând ai nevoie. Mai mult, fiind dotat cu două accesorii – unul pentru spațiile înguste și altul pentru tapițerii – acesta este soluția ideală pentru aspirarea colțurilor greu accesibile sau a canapelelor.

Tehnologia Air Force Cyclonic de care dispune Air Force™ 360 oferă un nivel înalt de separare a prafului pentru rezultate excepționale. Motorul fără perii oferă combinația perfectă între un format compact și o durată mai lungă de viață a aparatului.

Aspiratorul vertical 3 în 1 de la Rowenta funcționează fără fir, doar în baza unei baterii de 21,9 V tip Li-ion, putând fi manevrat și transportat cu ușurință, datorită greutății sale de numai 1,9 kg.

Iar întrebarea rămâne deschisă! Mami, ce preferi? Skating, plimbări în parc sau picnic? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *