free download 78 travel guides written by experts

Romstal relanseaza programul BuyBack

In perioada 01 Septembrie – 31 Decembrie 2015, Romstal relanseaza actiunea de colectare de produse vechi si de recompensare cu vouchere de cumparaturi a persoanelor care aduc produse vechi de instalatii la sediul filialelor si magazinelor Romstal.

Voucherele de cumparaturi primite de catre clienti in cadrul programului BuyBack pot fi utilizate pentru achizitionarea de produse ecologice, care contribuie la reducerea consumului de energie, apa, combustibili fosili si diminueaza emisiile de carbon.

Campanie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice din Romania. Produsele aduse de participanti vor fi colectate, indiferent de brandul acestora sau starea de functionare. In cazul centralelor termice, pompelor si cazanelor se va verifica integritatea lor si vor fi acceptate doar cele carora nu le lipsesc componentele principale.

Produsele acceptate pentru a fi colectate in campanie sunt:
· Baterii sanitare (de lavoar, de cada, de cabina si de bideu)
· Dusuri si seturi de dus
· Centrale termice pe gaz sau electrice (cu sau fara kit de evacuare)
· Cazane de pardoseala pe lemne, gaz sau combustibil lichid
· Pompe de apa rece si circulatorii, hidrofoare
· Robineti pentru radiatoare
· Calorifere de hotel si din aluminiu
· Boilere electrice, boilere indirecte si acumulatoare
· Aparate de aer conditionat
· Becuri incandescente.

Beneficiarii care au intrat in posesia unuia sau mai multor vouchere de BuyBack au posibilitatea sa utilizeze voucherele cand doresc, insa nu mai tarziu de 30 Ianuarie 2016 si cu conditia ca acestea sa fie folosite in cadrul magazinului sau filialei care le-a emis.

Regulamentul si lista produselor eco incluse in campanie pot fi analizate pe website-ul Romstal (//www.romstal.ro/romstal-buy-back-program-eco.html).

Bucuresti, 04.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *