Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Rompetrol a lansat platforma de responsabilitate sociala “Energia vine din suflet”

Rompetrol a lansat platforma de responsabilitate sociala, „Energia vine din suflet”, in cadrul celei de-a saptea editii a Galei Societatii Civile, eveniment pe care l-a sustinut in calitate de partener principal.

“La baza platformei de CSR sta chiar misiunea companiei, aceea ca noi, cei din Rompetrol, oferim oamenilor energia de care au nevoie.” a declarat Alexandra Crasnaru, Brand Manager Rompetrol.

In fiecare an, Rompetrol lanseaza produse noi si performante, o adevarata demonstratie de inovatie, curaj si determinare. Dar puterea Grupului Rompetrol nu sta in tehnologie, ci in oamenii care fac posibila aceasta evolutie.

“Energia vine din suflet” este cel mai bun mod de a reda convingerea unei echipe de oameni pasionati si puternici, care de-a lungul timpului s-a implicat in diverse proiecte de protectie a mediului si de sprijin social, dobandind astfel experienta care sta astazi la baza unei ambitioase platforme de responsabilitate sociala.” a adaugat Alexandra Crasnaru.

Platforma Rompetrol “Energia vine din suflet” include atat un program national “Impreuna pentru fiecare”, cat si proiecte punctuale din domeniul sanatatii si protectiei mediului, cele doua directii pe care Grupul Rompetrol a decis sa le sustina.

“Impreuna pentru fiecare” este un program in care vor fi implicati atat reprezentanti  din Rompetrol, cat si voluntari si membrii ai comunitatilor locale, ineditul programului constand in faptul ca actiunile pot fi propuse atat de companie, cat si de voluntari.

Proiectele punctuale, de asemenea parte a platformei “Energia vine din suflet”, constau in sustinerea actiunilor unor ONG-uri sau alti parteneri, respectand directiile de implicare ale Grupului: sanatate si mediu. 
Demersul Rompetrol va continua cu actiuni de recrutare de voluntari in centre universitare, concomitent cu lansarea unui website dedicat programului “Impreuna pentru fiecare”, unde fiecare voluntar va putea propune proiecte relevante si necesare in comunitatea locala din care face parte. In etapele ulterioare, vor fi selectionate propuneri si se vor dezvolta planurile pentru implementarea acestora.

Atat platforma, cat si programul de CSR reprezinta o noua dimensiune a implicarii companiei, o suita de actiuni coerente si consecvente, care continua in mod firesc proiecte desfasurate incepand cu 2003 , printre care se numara: colaborarea cu Agentia Nationala Antidrog pentru specializarea personalului din centre de reabilitare a persoanelor dependente, sprijin pentru programele de ajutorare a copiilor din centre educationale derulate de Fundatia Ovidiu Rom, actiuni de ecologizare siturilor de la Vega, programul derulat in parteneriat cu Adevarul Verde pentru testarea gratuita a apei, solului si aerului din diverse zone ale Romaniei etc.

Bucuresti, 22.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *