free download 78 travel guides written by experts

THE PRACTICE din nou castigatoare la SABRE Awards

La Gala de premiere a EAME SABRE Awards desfasurata ieri seara la Stockholm, THE PRACTICE iese din nou castigatoare. Agentia a obtinut un Gold SABRE Award la categoria Consumer Goods/Beverage pentru campania Olimpiada Oamenilor Obisnuiti realizata alaturi de 23 Communication Ideas pentru brandul Prigat al Quadrant Amroq Beverages. SABRE Awards este cea mai importanta competitie dedicata exclusiv PR-ului, care premiaza cele mai strategice, creative si eficiente campanii.

“Este cel de-al doilea an cand participam la aceasta competitie si ne bucura ca munca noastra a obtinut din nou recunoastere. Unul dintre premiile castigate anul trecut a fost la aceeasi categorie si asta cred ca spune mult cu privire la expertiza pe care agentia noastra o are in comunicarea pentru produse din industria food & beverage”, declara Oana Bulexa, Consumer Practice Director. “Avem multi clienti din aceasta industrie si ne propunem sa ne largim portofoliul, iar premiile castigate le dau tuturor acestor clienti un plus de incredere” continua reprezentantul agentiei.

In competitia de anul acesta, Olimpiada Oamenilor Obisnuiti a intrat in finala la categoria Consumer Goods/Beverage alaturi de urmatoarele campanii:
·    Coca-Cola Media Christmas Brunch  – Coca-Cola HBC Bulgaria cu APRA Porter Novelli, Bulgaria
·    Enjoy Organic Wine Drinking – Barone Pizzini cu Carl Byoir & Associates, Italia
·    Mission Olympic – Wanted: Germany’s Most Active City – Coca-Cola Germania cu Jeschenko Medienagentur Berlin GmbH, Germania
·    Dani vino acasa – Pepsi Light cu Pleon Graffiti, Romania

Anul trecut THE PRACTICE a castigat la EAME SABRE Awards 2 GOLD – la categoria Geography/ Eastern Europe si la categoria Consumer Goods/Food&Beverage, precum si Marele Trofeu al competitiei: PLATINUM SABRE pentru Cel Mai Bun Program de PR al anului.

Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation)  au fost pentru prima data organizate in SUA si astazi, cu o traditie de 20 de ani, sunt recunoscute ca fiind cea mai prestigioasa competitie de PR de pe continentul american. In Europa premiile SABRE au o traditie de 5 ani si au capatat deja reputatia de cea mai importanta competitie a industriei de PR. Incepand cu editia din 2009, pentru prima oara premile SABRE sunt organizate si pentru programele de PR din regiunea Asia-Pacific, SABRE Awards devenind astfel prima competitie cu adevarat globala dedicata relatiilor publice.

THE PRACTICE este o companie de consultanta in relatii publice, axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai importante brand-uri locale si internationale active in Romania. THE PRACTICE este cea mai premiata agentie de PR din Europa de Est in 2008, obtinand cu 7 campanii diferite un numar de 8 premii si 14 nominalizari la competitiile de profil international si locale.

Bucuresti, 22.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *